Sonay-34 Kbrfrk memnun mısınız hastaneden nts vb için ek ücret alıyorlar mı bende Kayseri memorial a gidiyordum ama çok pahalı herseyden de ücret alıyorlar ticarethane gibi çalışıyor çok da kalabalık
bubuiledudu Ben daha yeni öğrendim gebeliğimi ama medicalpark Gülin hanımla devam edeceğim doğum ücretlerini bilmiyorum özel sağlık sigortam var karşılıyor bu arada İzmir’deyim
Senay3838 bubuiledudu özel sağlık sigortasini bende bugün duydum nasıl oluyor nereye başvurdunuz acaba?
Ecos123 MerveLtf Izmir deyim ege üniversitesi hastanesinde yapicam suanlik 200 tl muayene ücreti ama devlet hastanesi diye özel odadan ne kadar alırlar bilmiyorum 🤔🤣🙄😏
bubuiledudu MerveLtf evet özel sigortayı doğum poliçesi ilaveli aldım ben Allianz sigorta 10 kere doğuma kadar rutin kontrolleri ve doğumu karşılıyor
AsliTurgut MerveLtf bende özel sigorta almistim kontrolleri dogumu hatta komplikasyon olursa onuda karsiliyor 😇
Banuclk MerveLtf Merve Hnm bütün Siğorta Şirketi hepsi farklı fiyat veriyor benimki Anadolu Siğortadan doğum paketi dahil içinde doktor muayenem var 10 adet acil ambulans içinde bi çok şey var hepsine 4600 TL ödedim ben
Tugcedrkc MerveLtf İstanbul Bahçelievler Meltem Hastanesi normal 1500- sezeryan 2200 anlaştım :) benimle aynı hastanede yapacak olanlar var mı?😇🥰
Nesli_bilmem Kozmooneri süper bende acıbadem atakentteyim fiyat bilgiside henüz almadım bu söylediğiniz fiyat normal ? Sezeryan ?
2bebek3gebelik Byzadmrl adatıp 4000miiiiii beyhekim 3300tl ama ben kadın doğumda yapacağım büyük ihtimalle
Ysmnkhrmn Byzadmrl merhaba bende orada yapmayı düşünüyorum normal ve sezeryan fiyatı da aynı mı genelde farklı oluyor ☺️
Cerikianneoluyor Byzadmrl yaaaa normal miii ben de adatıp’da istiyorum ama doktorumuz dışarıdan olduğu için fiyat nasıl olur bilemiyorum
Burcukra MerveLtf Kırklareli Lüleburgaz 1 nefes hastanesi ne başlayacağım inşallah. Doğum 3500 diyorlar bakalım
Cgdmgl Nisanurunannesi3850 Merhaba,detaylı ultrason yaptırdınız mı?Ben de Kayseri’de yaptırmayı düşünüyorum, detaylı ultrason yapan iyi bir bayan arıyorum.
Nur-sin7 annelinkoo ne zaman bu fiyatı aldınız ve şu an oraya muayeneye gidiyorsanız doktorunuz kim öğrenebilir miyim? Ben de genesise gitmeyi düşünüyorum ama hangi doktora gitmeliyim bilmiyorum
Ecussh Yarennn01_ merhaba doktorunuz kim ben de galen e geliyordum ama doktorum Buca da daha iyi olur dedi.
Smyrabahar Yarennn01_ eminmisiniz ben 4400 diye biliyorum çünkü yakın zamanda sordum biraz fazla geldi 😱 ben can a gidiyorum ama tercih yaparken sormuştum 4400 dediler oda süslemesi ve fotoğrafçı dahil
filodib İzmir Tınaztepe galen hastanesi Haziran’da doğum yapicam. Normal de sezeryanda 4400 lira doğum paketi fiyat aldık.