a_burcu_bur Efeeem İstanbul farkı 😏 gittiğin hastaneye göre tabiki değişir ama muayene ücreti de 200 ordan düşünün 🙈😝
sumeyyeklnc Elifyusra Teşekkür ediyorum 😊gökben hanıma gidiyorum ben onun fiyatıyla ilgili bilginiz var mı 🙂
merveayaz Dilekcnkn evet bnde reşat beye gidiyorum oğlumda ona gtmistim cok memnunun smdi ikinci hamileligim
2bebek3gebelik Byzadmrl adatıp 4000miiiiii beyhekim 3300tl ama ben kadın doğumda yapacağım büyük ihtimalle
Olmazoylesey 2bebek3gebelik ben Bolu dayım ama beyhekim sevilay hanımı düşünüyordum. İyi denk geldi fiyat bilgisi ☺️
Gvnsvd 2bebek3gebelik çok degilmi yaa bende karar vermedim dr neşe cakmakçı özel hastanelerde anlaşması varmış bakalım bende karar veremedim
gzmsnmz Busra1993 yildizz13 Rabia Nizam doktorum, ilk başladığımızda jimerdeydi kendi yerine geçti sonrasında
Hlyarsln Sermec27 Herhangi bir ındırım kartı falan verıldı mı size acaba bu arada kaç aylksnz tam olark
Demolii İzmir özel Egepol Hastanesi, normal sezaryen, epidural hepsi için 4900 lira ücreti var değişmiyor yani doğum şekline göre.
MerveLtf bubuiledudu anladım canım. Ben görüştüğümde de 1 yıl sonra gebe kaldığınızda doğumu karşılıyor demişti. Seninki çık güzel denk gelmiş. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşaAllah bebişini 🤗😘