Namur 3sahinler ben memnunum saadet ünsala gidiyorum çok ilgili dogum paketi olayini bilmiyorum ben sadece sezaryan fiyatini ogrendim
Nurayademir Ben istanbuldayım ama doğum için denizliye gtmeyı düşünüyorum şuan için doktor terchıne henuz karar vermedım 30 haftalık olucm gttıgımde önerisi olnlar yazabılır mi denizliden 🤩
Mues20 Nurayademir merhaba ben denizli denipol hastanesi hasan talet satogluna gidiyorum cok da memnunum arkadaslarimin hepsi onda doğum yaptı.Gata da gorev yapmis bilgili ayni zamanda hoş sohbetli güleryüzlü bir doktor tavsiye ederim😊
Ebru1984 Ankara, doktorum Zahide Küçük, kliniğe gidiyorum kontrole. Doğum Özel Koru hastanesinde olacak nasip olursa.
Nisanurunannesi3850 Senay3838 Hümeyra öztürk gayet memnun kaldım şükür bi sorun yasamadk hamileligimin en basindan belli Hümeyra hanima gidiyordum ebeler odalar temizlik acisindan gayet güzeldi hrsey özellikle ebeler cok cana yakindi kendi ailenden gibi😊🌸
Senay3838 bubuiledudu özel sağlık sigortasini bende bugün duydum nasıl oluyor nereye başvurdunuz acaba?
bubuiledudu Senay3838 çevremden biliyordum gebelikten önce yaptırmak lazımdı ben baya önce yaptırdım sigortam neti aradım ordan teklifleri alıyorsunuz ama ben zaten Allianz istiyordum
FBO Senay3838 ben Anadolu sigortadan yaptırdım doğum dahıl 4700 isterseniz sigortacımın iletişim bilgilerini paylaşabilirim. Ben hamile kalmadan yaptırdım yanlız.
alimerve Bebeksum hangi dokktora gidiyorsun acaba canım bende salı günü gidicem ama enniyisi hangisi bilmiyorum
Hamide_Ahmet bubuiledudu sigortası olan mı yapabiliyor bnu ben calısmıyorum da sıgortam yok eşimın var
Fatma0530 Ayssunn aa aynı hastaneye gidiyoruz ve benimde ekim sonu, fiyatları hiç konusmamistim daha sizden öğrenmiş oldum 😁 hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Ayssunn Fatma0530 yaa ne güzel 😂Tuğba kılık doktoruna gidiyorum , şuan herkes yüksek fiyat söylüyor burda yazanlar inş değişmemiştir fiyat
Zeynep0332 ykbr normal doğum zaten annenin görevi canım..en büyük iş anneye düşüyor..dr sadece takip ediyor..dikiş işini halledicek o kadar 😇 ben druma değil kendime güveniyorum 😉😇 nefes egzersizleri squat ve plates ile birde rabbimin yardımı ile hallederim evelallah 😇💓 ben o gücü kendimde buluyorum şükür 😘
ykbr Zeynep0332 😍 maşallah nasıl pozitifsiniz bende hep iyi ve güzel geçecek diye düşünüyorum Allahın izniyle. Daha öncede konuşmuştuk sizinle yaşınız kaç acaba😊