gullcannn Kezbanka Sleepy ve molfix arasında kalmıştım. Sleepy aldım daha bebeğim doğmadı ama yorumlar genelde iyi yönde denemelik aldım iyi olursa devam ederim
Asyaayaz1 İlk gebelikte oğluma molfix kullandım çok memnun kaldım bundada tercihim molfix olucak inşallah🌸
Dilekcnkn Kezbanka İki oğlumda prima yine prima hiç bir bezden bu bu kadar memnun kalmadım kuruluk konusunda kendi adıma üstüne tanımam diğer bezler sürekli değiştirirken bunda biraz daha geç değiştirebiliyorum tabi yaş 2 olunca bime geçtik 😂
Sinemdmrcoglu Kezbanka sleppy kullanıyorum ama prımayı önerırım çünkü bantları daha ıyı sleppynın pek sağlam degıl valla prıma pahalı dıye sleppy kullanıyorum
bebegimibeklerkennnn Kezbanka oğluma ilk başta prima daha sonra "Migros’un bezini yani minies kullandım çok da memnun kaldım, nasipse kızıma da onu kullanmayı düşünüyorum 💕
Sevgiinur Kezbanka 3 aylık oglum var ,ilk Molfix kullandık acayip bi pişik yaptı. Şimdi sleepy kullanıyorum çok memnunum hem uygun hem işimi görüyor Molfix pahalı olmasına rağmen bebegime uymadı
Esraktrc Babyisot Valla ben indirimde gördükçe 1 numara aldım 3 paket, zaten 2-5 kg arası için 1 numara. 3 pakette 2 numara aldım onlar yeter yüksek ihtimal ilk zamanlar
Nursel725 Sleepy yeni doğan için yeterli ama bebek büyüdükçe sızdırma yapıyo diyolar öyle mi kullananlar onuda yazsa 😊
Babyisot Esraktrc Ben de 140tane (2paket) t 1 numara ,180 tane(3 paket) 2 numara, 144 tane (3 paket ) 3 numara aldım ama iyi ettim kötü mü ettim bilemedim. Tanesi 80-90 kuruşa gelen indirimlerde yakaladikça aldım.
MomHero2 Kezbanka bir yaşına kadar prima daha sonra sleppy kullandım slepy daha iyi bence en azından daha ucuz her markette var