metehaninannesiii Nrdn_1996 valla kuzum ben 19 haftalık hamileyim hamileliğin başından beri haftasonu cumartesi günü gidiyoruz pazar günü tatili oliyor doktorumun bide sakin oluyor haftasonu ondan dolayi
Nrdn_1996 metehaninannesiii gerçekten çok tesekkir edrim size belki dahada bilmezdim haftasonu oluyoms az önce hemn doktorumu arayıp sordum 🥰
Ceyo93 Zahire38 bence gidebilir eşler çünkü ben pazar 40 hafta olacağım pazartesi kontrolüm var yanımda birinin olmaması saçma olur zaten
Fatosef Halenur_58 bugün eşim ve kuzenimle randevusuz şeker yükleme testine gittim poliste çok geçti ama durduran soran falan olmadı cnm. Gebelere zaten müsaade var. Zaten randevun da varmış bi problem olmaz.
Omerhatice Halenur_58 benmds çarşamba günü randevum var canim. Hastaneden randevunun bilgisi yazılı bir mesaj attılar. Bu mesajla gelebilirsiniz başka bir belgeye gerek yok dediler 🤗
Esrakocer Halenur_58 benimde pazartesi randevum var ve çıkıp gideceğim nasıl izin alalım ki böyle bi durumda? Mecbur gidiyoruz bir şey yapacaklarını sanmıyorum
Birmelekannesi_38 Bende yasaktan önce köye geldim araç olmadığı için de Kayseri’ye dönemedim anca salı günü izni olan biriyle gideceğim randevum var yine de izin başvurusu yaptım bişey olur mu ki ya
cemreninannesi67 Halenur_58 sorun olmaz cnm benimde pazartesi randevum bende gidicem… ya geç Allah aşkına yasak diye birşey asla yok ya benm oturduğum ilçede herkes çarşıda sokakta bir kalabalık ki anlatamam yasak var tam kapanma var demesin devlet çünkü yok
Halenur_58 cemreninannesi67 aynen ya herkes dışardaymış biz evde olanlar bu kadar önemsiyoruz galiba 😏
busra_akkose Halenur_58 canım sağlık çalışanıyım ben hafta sonu hafta içi açık sorun yok randevu alıp gidersen çevirmede sorun olmuyor ☺️☺️
EsmamM18 Halenur_58 özel ise randevu mesajını polise gösteriyorsunuz. Benim de pazartesi randevum var. Eğer çevirme olursa hastaneden gelen izin mesajını göstericem.
Halenur_58 EsmamM18 yok canım özel değil ama randevuyu internet üzerinden aldım ve ekran görüntüsü cektim eğer ki çevirme olursa ben de onu gösteririm