Ozge3747 Nimet16 Belge almak yetmiyor ki o belgeyi e devlette seyahat izin işlemleri kısmına yükleyip onay almak gerekiyor
Nrcncygn senell işleme alındı olarak mesaj geldikten sonra tekrar bi link yolluyorlar orada da kurulun istediği belgeleri yüklemeniz isteniyor onları yükledikten kısa bir süre sonra onaylanırsa onaylanmıştır diyede ayrı bir mesaj geliyor
senell Nrcncygn daha link gelmeden gereken belgeleri yükledim. Doktorumun yazısını, annemim biletini. Ama red yedik maalesef.
Ozge3747 Ebru_d sinirli değilim. Siz ee neden kapalı olsun ki gibi bir yorum yaparsanız ben de uğraşan biziz keyfimizden bu kadar sıkıntı yaşamıyoruz derim. Bilip bilmeden yorum yapmamak lazım, size de iyi günler 🙋🏻♀️
Nrcncygn senell ala ala ben 28 inde aradım aldım 30 unda uçağa bindim şükür sorunsuz bir günde halletmiştik biz
Ebru_d Ozge3747 Valilikte çalışıyorum hanfendi sistem kapalı diye bir konu yok. Başka bir sorun vardır bunu demek istedim. Siz yalan söylüyorsunuz demedim. İyi günler.
Ozge3747 Ebru_d 3 gündür biz de valilikte uğraşıyoruz hanımefendi. Bize söylenen bu, sistem kapalı sistem kapalı… demekki onlar bize yalan söylüyor. Müneccim miyiz nereden bilelim esas problemin ne olduğunu?