KevseR- Bsraao evet çok kolay alanlar varmış Sizde şanslısınız 😊 ama ben çok uğraştım burdaki arkadaşlar da epey uğraşıyo işte maalesef
KevseR- Ozge3747 inanın 2 gündür uğraşıyorum insanlar nasıl mağdur ediliyor. Acilen gitmesi gerekenler onlar bunlar bir sürü bişey var. Ben kaymakamlığa bile gitmiştim onlar yapabileceğimiz bişey yok bizde hata alıyoruz sürekli deneyin dediler. İnşallah sizde yapabilirsiniz ne diyim bilmiyorum 🤷♀️
Ozge3747 KevseR- Çok teşekkürler umarım giriş yapabiliriz 🙏🏼Gerçekten çok mağdur olduk 4 gün sonra doğumum var ama hala izin alamadık
hellobaby0 senell arayın bence ben geçen sene seyahat izni yeni çıktığında ablam doğum yapmıştı ben öyle yazdırmıştım bebeğe bakacak kimse yok annemde hasta diye hemen çıktı izin
senell hellobaby0 haftasonuna denk gelmemiz kötü oldu. Pazartesi sabahı elimizden geleni yapıcaz artık. Şimdilik sadece valiliğe email atabildim. Pazartesi bu işi halledemezsek biletimiz de yanacak. aynı sebepten yapılan başvuruya bir yerde onay veren bir yerde vermeyen devlet sağ olsun (!)
minikem Gamze_23 o zaman doktorunuzdan kağıt alarak farklı şekilde izin alabilirsiniz belki tam bilemiyorum
edaezgi34 senell şöyle bir öneride bulunayım bulunduğunuz yerde seyahat kurulu olması lazım bizimki terminaldeydi oraya gidip durumumuzu raporumuzu gösterince hemen izin verdiler bi araştırın isterseniz
senell edaezgi34 Annem Kilis’te yaşıyor. Belki orada da otogardadır. Bir araştıralım. Çok teşekkürler.
Ozge3747 Ebru_d Yoğunluktan dolayı diyorlar ama bence kendileri kapattılar. E devletten giriş yapılamıyor isterseniz girin bakın, ne demek neden kapalı olsun ki!! 3 gündür uğraşıyoruz yaşan söyleyecek halimiz yok ki… 🤷♀️
senell Nimet16 Doktorun verdiği belge e-devletten izin almak için çünkü. Uçağa e-devletten seyahat izni almadan binemiyor.
Ozge3747 Nimet16 Belge almak yetmiyor ki o belgeyi e devlette seyahat izin işlemleri kısmına yükleyip onay almak gerekiyor