Zezz 20 haftayim ama yasakla beraber evdeyim…evde rutin isler yapiyorum…egzersuz vs yapmiuorum..calisirken vaktim hic yok..ve dusuk vs riski oluyormu kacinci hafta utibari ile baslsmsliyiz egzersize
pilates_egitmeni_anneadayi Zezz eğer düşük riskiniz yoksa ki zaten sizin 20 hafta olmuş artık kolay kolay olmaz , istediğiniz zaman başlayabilirsiniz , normal de 12. Haftadan sonra başlayabilirsiniz , ben 7 haftalığım ve aktif olarak pilates yapıyorum ve yaptırıyorum .
Alininannesii1 Ben de suan 33.haftadayim 36.haftadan itibaren pilates topuyla çalışmalara başlayacağım Allah in izniyle yuruyuslerim oluyor cok sukur..
pilates_egitmeni_anneadayi Ayskem merhaba 12-14. Haftadan sonra doktorunuz onaylarsa başlayabilirsiniz , ben şu an 7 haftalığım aktif olarak yapıyorum ve yaptırıyorum ☺️
Ayskem pilates_egitmeni_anneadayi işin tuhaf yani ben bu zamana kadar hiç yapmadım düşük felan olur diye
aycanerbas pilates_egitmeni_anneadayi internette gördüğüm hamile egzersiz videosunda karın kası çalıştıran bir hareket var bu bebek için tehlikeli mi yoksa belirli döneme kadar yapılabilir mi siz bilirsiniz diye düşünüyorum o yüzden soruyorum 😊
Zezz pilates_egitmeni_anneadayi ilk bebegimi kimyasaldi dustu..sonra yaş var tup bebek uygulayin sorununiz yok ama zanxkaybi oasin dediler. Denedik olmadi..nasip dedik….37 yasinda evlendom 39 yasondayimbu arada…sonra hic beklemedigim anda hamile oldugumu ogrendik doktorum da cok sıkı takip etti. O nedenle bi cok seyi yasakladi
Elif95Kuzey Ayskem 28+5 teyim kilo aldım ağırlaştım sinüzit. Var nefes alamıyorum bende senin gibi hissediyorum aşırı yorgun ağırlaşmış ama egzersiz yapmak gerçekten bel ağrımı hafifletiyor ki benim omurgamda 2 Disk’imde 10 senelik kırık bel fıtığı ve bel düzleşmedi var çektiğim ağrının hesabı yok ama gerçekten egzersiz iyi geliyor sende yap biliyorum üşeniyorsun bende üşeniyorum bazen ama yatarak daha kötü oluyoruz
Elif95Kuzey Ayskem evet ever Ece vahapoğlu da var bak hamile egzersizleri yaptırıyor YouTube kanalı var
pilates_egitmeni_anneadayi aycanerbas karın kaslarınızı tabi ki çalıştırabilirsiniz ama çok abartmamak lazım bazı egzersizler ağır gelebilir , gebelikte aslında videolardan yapmak biraz riskli , sizin vücut yapınızı bilen bir eğitmenle çalışmanız daha doğru olur .
Zezz pilates_egitmeni_anneadayi kilo vs almadim calistigim icon zaten hareketliyim lakin 17 gun evdeyiz