Belmazeki01 33+5 1 hafta önce doktora gittim. Bebeğin kilosu 2100 dü 1 ay sonra tekrar gel dedi acaba doğum tarihimi verecek sezeryan kaç haftalık ken oluyor kızım erken doğduğu için bilmiyorum siz kaç haftada sezeryan doğum yaptınız
Zhrblt Belmazeki01 33. Haftada 1 ay sonra gel demesi geç olmuş canım sanki biraz. Ben 33. De gittim 34 olarak görünüyodu haftaya gel dedi o gün bugündür her hafta giderim yani
kucuktosbik27 Belmazeki01 38+3 ten sonra 39. Haftada alıyorlar genelde ama neden tekrar gel kontrol edelim dememiş acil bişe olursa kendi gelir diye mi bekliyo çok şaşırdım
_Renklibaykus_ Belmazeki01 1ay çok fazla 2haftadabir sonrada 1haftada bir gitmen gerek,devlete mi gidiyorsun, sezeryan için 38. Haftayi bulman gerekiyor eğer bi aksilik olmazsa
zippirana Son haftalarda daha sık çağırması gerek hele ilki erken olmuş. Benimde ilki 32de olmuştu doktorum hem o haftadan sonra takibi siklastiririz hemde 37de dogumu yapariz dedi.
Belmazeki01 kucuktosbik27 pandemiden dolayı galiba canım iğne verdiler kan sulandırıcı onun için bile gelme evde yap virüsden dolayı dedi
_Renklibaykus_ Belmazeki01 kan sulandırıcı için evet evde yapıyorsun ama kontrol için 1ayda neler olur neler bence en fazla 2 hafta beklemelisun çoğu doktor haftada bir çağırıyor bu haftalarda cnm
Burcuckmk Belmazeki01 pandemide olsa normal bi hasta degilsin ki 1 ay sonra yeterli desin nst girmen gerek en basiti keske sorsaydin neden 1 ay diye
zippirana Belmazeki01 yani doktoruna sürekli ulaşma şansın varsa gerek olmaz. Pandemi oldugu icin belki oyle soylemistir
kucuktosbik27 Belmazeki01 ondan dolayı dikkatli olmanı istemiştir korona ihtimali çok yüksek bizim takipler özelde olduğu için son haftalarda sık takip yapılıyor inşallah bir sıkıntı olmadan hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza☺️
Belmazeki01 kucuktosbik27 amin canım inşallah o gün gittiğimde bile acilde iğne yaptırmam gerekiyordu 2 kişi korona temaslı olduğu için gelmişti ortalık çok kötü bebişlerimize bişey olmasında hareketlerinde bi sıkıntı yok çok şükür ama rahim içi yaralar var demişti
zippirana Belmazeki01 Devlet hastaneleri daha çok olduğu için sanırım oyle yaptı ama sen kendini dinle yinede endiselendiginde git mutlaka acile yani ben boyle bir durumda oyle yapardim