Rukiye24 Kızlar koyu kahve rengi lekelenmem vardı ilaç kullanıyordum düşük riskim vardı. Kırmızı bir çay kaşığı kadar biraz yoğun kan geldi. Düşmüş olabilirmi
Erturk Rukiye24 bildiğim kadarıyla düşükte çok aşırı kan geliyor. Ama yinede bi doktora gitmenizi tavsiye ederim
Esenburhan123 Rukiye24 doktora git ultrasonla baksın yoğunsa kanaman durdurucu ilaç verir burda kimse anlamaz
alazzeyneperva Burda kimse doktor deil sizi fiziken muayene etmiyo kimse o yüzden alicagin olumlu ya da olumsuz yorumlar seni yıpratır en iyisi hemen doktora gidip öğrenmen umarım deildir sağlıkla kucağına alırsın bebeğini 🤲🌹
alazzeyneperva Ilkayy insandan insana deişiyo ve eğer çok küçükse henüz bazı insanlar düşük yaptığını bile anlamaz demişti doktorum her insanın vücudu ve bi kadındaki hamilelik bile birbirinden farklı oluyo
GulcanDongel düşük diye kendinizi korkutmayın, acile gidin batırın benimde kanamam var salı akşam geldi gittim 4 paket 1000lik serum yedim, geçti sandım dün akşam tekrar geldi, sabah tekrar gittim çocuğum iyi ama kanama oluyor sürekli, tedbirli olmak gerekiyor.
Minaminisi Rukiye24 Mutlaka doktorunuzla görüşün. aralık ayında düşük yaptım ben. Sizi korkutmak istemem ama ağrısı hiçbirşeye benzemiyor ve 3 güne anca sonuçlanıyor. Lütfen burda vakit kaybetmeyin. Hemen doktorunuzla görüşün. İnşallah herşey yolundadır.
Rukiye24 Minaminisi ağrım hiç yok devamı gelmedi ama şuan acilden geldim ilgilenmediler sağolsun ilçe deyim. Ve doktor gitmiş umurları olmadı
GulcanDongel Rukiye24 hadi ya, bakmadı lar mı çocuğa. bende bugün gittim acile, ilk defa devlete gittim, baktı alttan ilgilendi baya, çok kanama olmadığı için serum vermediler.
Minaminisi Rukiye24 11 haftalıktı. Bende doktoruma ulaşamamıştım hemen farklı bir hastaneye gittim ama düşük başlamış dediler. Keşke yapılacak bisey olsaydı ama kısmet değilmiş. Sizin için dua ediyorum inşallah korkulacak bisey yoktur. Sol tarafınıza yatın bol bol. Herşey yoluna girecektir inşallah.
Buketkucuk Rukiye24 annem düşük yaptığında ona ebesi o kan pıhtısını suya koymasını istemiş, çözülmez olduğu gibi kalırsa düşük, çözülür suya karışırsa da kan pıhtısı olduğunu söylemiş anneminki karıştırınca çözülmemiş ve hastaneye gittiğinde düşük yaptığını öğrenmiş. Fakat bence bunlarla uğraşmak yerine direkt hastaneye gidebilir ve ne olduğunu öğrenebilirsiniz🙏🏼
MDT Rukiye24 sanmıyorum yerleşme kanaması olabilir ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım bence bir doktora görün önlemini al
Rukiye24 MDT acile gittim ilgilenmediler doktorum bir iki saatlik mesafede trafik varmış gitmem mümkün değil
Rukiye24 alazzeyneperva 1.2 trimesterde olan kanamalar acil sayılmıyırmuş olabilirmiş. Yapabilecekleri bir şey yokmuş