bsrsll Cevirmenannee ayy benimde pazartesi olcak çatı muayenem gerginim biraz. Eline eldiven takıyor değil mi ve iki parmakla mı muayene ediyor
Tugbaomerfaruk Cevirmenannee doktor bana açılma var mı diye baktı 32 de ağrım çoktu aynı şey mi acaba
Elif1nurr2 Bugun 3. kez oldum gercekten sadece rahat birakmayla alakali .. ne kadar kasarsaniz o kadar aci hissedersiniz ( gerci o aci bile cok degil emin olun ) nefes alin verin geriye bi sey kalmiyor pek fzla
Elif1nurr2 Cevirmenannee evet cok uzun suren bi muayene degil bazilari bilegine kadar soktu diyo da abarti bence bilege kadar girmesi zor yani
Cevirmenannee bsrsll eldiven takıyor tabi ki batikon sürdü eline bide doktorum iki parmağıyla baktı ve benim yüzüme bakıp benimle konuştu gayet sakin ve rahattım yapacağını bile bilmiyorum duruma bakalım dedi habersizdim yani çatı muayenesi yapacağından 🙈 hiç gerilme rahat ol
Elif1nurr2 Mammyy ilki 37. Haftamda çatim doguma uygun mu diyeydi 2. Si hastaneye dogum icin yatis vermistik (tabi bazi testlerim sonucu dogum iptal oldu 😅) ebe muayene etmisti, 3. Su de bugun oldu acaba hic acilma var mi diye doktorum bakti
Tugbaomerfaruk Elif1nurr2 açılma var mı diye bakmakla çatı muayenesi aynı mı acaba bana doktor 32 de bakmıştı da normal sedyede ama sancım vardı açıklığa baktı öyle
Tugceakdgn Elif1nurr2 ayy öyle mi bak bak unutmamış gelmiş burda bilek diyo. Ne cahil karısın yahu mecaz anlamda dedim. Senin genişse bilekte girse farketmez
Elif1nurr2 Tugbaomerfaruk evet cati muayenesi hem doguma uygun musunuz diye kemiklerinize bakar hem acilma var mi diye bakar
Tugceakdgn tgba_58 ayy burdakiler acıdan anlamazlar canım sinek ısırığı diyorlar nasıl bi rahatlıksa yanlış yerdesin 🤷♀️