HakanDuyguGl Bende 11 haftaya gırdım mide bulantım çok fena 3 gun iyiyim 1 gun kusuyorum Ama iştahsızlık çok fena hala yumurta etten tiksiniyorum 😞
EsraKaraku HakanDuyguGl ay bizde 10. Haftadayız aynı durum bizdedir çar ama allahtan hiç kusma olmadı ,rabbim yardımcımız olsun çok zor
Ayscskn Bende 8+1 deyim epey zorlu geçti buraya kadar erken ikiz gebelik kaybı ,düşük tehlikesi kabus gibiydi adeta:( çok şükür ki sağlıklı kalan bebeğimiz fakat ben gebe kalmadan öncesiyle aynı oranda yememe rağmen 3 kilo aldım 63 den 66 ya çıktım birden ne olduğunu anlamadan acaba bunda progestan ilaç ve iğnenin payı olabilir mi hanımlar sizce?
Nergs199 SevimRecep ultrasyön cihazını 4 dkdan fazla bakılması zararlı diye biliyorum isterseniz netten de arastrsabilirsiniz uzun bakılması iyi degill
SevimRecep Nergs199 tabiki baktım ve henüz kanıtlanmış bir zarari olmadigi yazıyor hem öyle olsa son haftalardaki sıklık fazlan gelmezmiydi
EsraKaraku Nergs199 hayır ulturasonun bebeğe hiç bir zararı Yok bunu çok araştırdım ben oyle olmuş olsa ben 1 ayda 4 kere ulturasona girdim sıkıntı yaşamam lazım çoktan ilk 3 ulturasınumda uzun uzundu kanıtlanmış hiç bir zararı Yok canım
fk54 EsraKaraku Amin cunlemizin inşallah allah sorunusz bir hamilelik ve saglıklı bebişler nasip etsin
EsraKaraku Meltem145 cinsiyetini göstermesi için daha çok erken henüz 10.haftaya yeni giriyoruz 3 hafta sonra dalan belki inşallah ☺️🙏🏻
EsraKaraku hayathayal evet artık biraz geçme dönemleri bulantıların ama ara ara şiddetli olabilir 3 gün iyi olup 1 gün çok kötü olabiliriz ☺️
hayathayal EsraKaraku aynen şuan öyleyim. 🤗 ilk zamanmar birşey yiyemiyordum 4 5 6 7 haftalar bulanti kusmalarla gecti 8de biraz daha iyidi. 9 dada birgun kusuyorsam birgun yok. Ama bulantim hala devam ediyor
EsraKaraku hayathayal bizde aynı durumdayız mesela dün biraz iyiydik kahvaltımızı falan edebildik ama bugün çok kötüyüz bir sandviçin yarından azını bile yiyemedim ve sürekli öğürme hali beni mahvediyor 😞