EsraKaraku Aydemir benimde 16 Nisa’n canım ☺️ Şimdi sen 9+4 günlük hamilesin 10.haftanın içindesin 9 bitti yani doktorda düz 10 demiş sana takılma çok taşa bebeğin 2 gün gelişimi öndedir sorun edilince bir şey Yok korkma ☺️☺️
HaticeAkkoManav Ayseu bende 13. Haftayı doldurduğum gün gitmiştim %90 kız demişti şuan 30 haftalığım ve kızım olacak inşallah En iyisi geç gitmek
Aydemir EsraKaraku hıı anladım şuan 😊 ilk gebeliğim birde yeni evliyim ailemden de uzaktayım Ankara da yalnızım, bilgim de pek yok bu konularla ilgili bazen ufak tefek birşey de olsa merak ediyorum 😊 teşekkür ederim cevabınız için☺️
fk54 EsraKaraku 32 haftada ishal ve öksürüğe yakalandım erken doğum riskim vardı 4 ciğer geliştirici ve doğum erteleyici iyne vuruldum suan 37 haftamdayım allah naip ederse 11 gun sonra dogumum sezeryan olcam 38+4 bebek bası asagıda ittiriyordu doktor zaten anlıyor ve önlem alıyor
SevimRecep Ayseu ins yaa bende her iki cinsiyetede olabilecek şeyler almaya çalışıyorum ama hep bi tarafta aklım kalıyor
fk54 EsraKaraku Amin cunlemizin inşallah allah sorunusz bir hamilelik ve saglıklı bebişler nasip etsin
SevimRecep EsraKaraku onu bende görmedim daha canım 2 haftadan çok var bi daha ki randevuda ense kalınlığı falan bakarız 12. Haftanın olduğu zaman gel dedi ben en son 8de gitmiştim
EsraKaraku SevimRecep ama bana da gel 2li test yapalım dedi yanı 2li test yapıcak kadar büyüdüysek bebeğimi niye göremiyorum çok mantıklı gelmiyor bana açıklama yapmadı yani
EsraKaraku Aydemir rica ederim canım ne demek benimde ilk gebeliğim yeni evliyim artık okuya okuya doktorlarımıza sora sora öğrenicez inşallah ☺️🙏🏻
busra1361 EsraKaraku o zaman başka bir doktora görünmekte fayda var canım hem için rahat eder. ilk zamanlar doktor değiştirmek sıkıntı olmuyor. mehmet muezzinoglunu bende duymuştum iyi diye. erkan beyde tek sıkıntı sıra beklemek malesef
EsraKaraku busra1361 evet Erkan beyde çok sıra oluyormuş ben kesinlikle erkek kadın doğumluların daha başarılı ve daha anlayışlı olduğunu düşünmeye başladım Kadın doktorlar erkekler kadar anlayışlı ve açıklayıcı değil
SevimRecep EsraKaraku senin doktor biraz tuhaf bazı doktorlar sormadan cevaplamaz yaa sanırım seninki o cins canım
Demetolukcu EsraKaraku korkmana gerek yok yuzde yuz doktorun ulturasyonu iyi degil kendi doktorumunki gayet net ama bir kereesinde baska doktroa gttik onunki hic net degildi ve ben ulturasyondan bisey anlamamistim
EsraKaraku Demetolukcu bende öyle tahmin ediyorum ve pazsrtesi başka bir doktora gidip tekrar ulturasona giricem
MineKarahasanolu Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bende 11.haftadayım bulantı Yok çok şükür 🙏🏻 27 haziranda ikili tarama yaptıracağım yaptıranlar yazabilirler mi lütfen 🙏🏻 merak ediyorum
EsraKaraku MineKarahasanolu benimde 2li test yapılacak doktoruma sordun sadece kan alıcam dedi 3 tane engellilik durumu olabiliyor onlara bakıcam dedi isimlerinide söyledi ama unuttum zihinselmiş