SevimRecep EsraKaraku allah allah benim doktorum söylemişti 2. Gidişimde peki bebeği goremediginde ki tepkisi ne oldu yani benim doktorum çok güzel falan demişti hatta boyumuz 1 hafta önden gidiyordu
EsraKaraku Mus-sak biz keseyi falan gördük bebeği doktorda gördü kalp atışınıda duyduk ama bana verdiği ulturason kağıtlarında bebeği ben göremiyorum doktora göre herşey gayet güzel
EsraKaraku SevimRecep bebeği görmediğimi söylemedim herşey yolunda çok güzel büyüyor falan diyince ama bidaha gitmişken sanırım o doktora
Ozgekin EsraKaraku bizde 8+5 haftaligiz mide bulantısı ve yanmasi hat safhada 6 haftalikken gttim özele kese var dedi bebek bi var bi yok küçük dedi sonrada bi daha gtmedim😏😏 ilgilenmiyorlar malesef pzrtesi randevu aldm gtcm inşallah bi sknti yoktur😣😣
SevimRecep Ozgekin yaa ilgilenmemeleri çok kötü birde özel de adınıza üzüldüm bilmiyorum hangi şehirdesiniz ama bende özele gidiyorum doktorum 5 dk boyunca ultrasonda bakınıyor sürekli ilgili
EsraKaraku Ozgekin 6 haftalıkken zaten gözükmez ben 6+5ken gördü doktor 7 haftada yanı nerdeyse ama bence bian önce doktora gidin bi ulturasona girin ☺️
Ozgekin SevimRecep ankaradayim ilkte çok güzel ilgilendi diye gtmistm bunda hiç oralı olmadı çok sınır oldum🙄🙄
EsraKaraku SevimRecep evet bide özel bide öyle uzun uzun bakmıyor bakıyor biseyler işaretliyor 2-3 saniye kalp atışına bakıyor tamam kalkabilirsin diyor
Nergs199 SevimRecep ultrasyön cihazını 4 dkdan fazla bakılması zararlı diye biliyorum isterseniz netten de arastrsabilirsiniz uzun bakılması iyi degill
SevimRecep EsraKaraku sanırım ultrason cihazında bi sıkıntı var doktor degistirmende fayda var gibi görünüyor ins bir daha ki randevunda net bir şekilde görürsün ki artık hareketlenmeye başladı miniklerimiz🤗
EsraKaraku SevimRecep evet parmaklarını ayaklarını hareket ettirdiklerini falan öğrendim mesela ben hareket falanda görmedim ulturasonda
SevimRecep EsraKaraku onu bende görmedim daha canım 2 haftadan çok var bi daha ki randevuda ense kalınlığı falan bakarız 12. Haftanın olduğu zaman gel dedi ben en son 8de gitmiştim
busra1361 EsraKaraku canım bende kocaelindeyim. Bebisini nasıl göremiyorsun ultrason resmi veriyor mu her gittiğinde.
EsraKaraku busra1361 veriyor canım ama Bebek yok ulturasonda hep bir karmaşa var ,hangi hastaneye gidiyorsunuz Kocaeli’de ?