SevimRecep EsraKaraku ahhh bende 9.haftanin içindeyim iki.kez gittik doktora her ikisinde de gördüm umarım bir sıkıntı yoktur bebeginizde
EsraKaraku SevimRecep ya kalp atışını her şeyini duyuyorum ama doktor mu güzel cekmiyor ben anlamadım bebeği doğru düzgün göremiyorum
SevimRecep EsraKaraku şimdi detaylı olmadığı için zaten çok küçük gorememen normal kalp atışlarını duyuyorsan ve göremediğin halde doktorun bisey demiyorsa sıkıntı yoktur diye düşünüyorum
fk54 EsraKaraku 32 haftada ishal ve öksürüğe yakalandım erken doğum riskim vardı 4 ciğer geliştirici ve doğum erteleyici iyne vuruldum suan 37 haftamdayım allah naip ederse 11 gun sonra dogumum sezeryan olcam 38+4 bebek bası asagıda ittiriyordu doktor zaten anlıyor ve önlem alıyor
EsraKaraku Deniz2961 özel Kocaeli tıp Ayşegül hanım ama ulturasonu kötü galiba yoksa doktorumdan memnunum
EsraKaraku SevimRecep ama 8-7 haftasıyla olan arkadaşlarımın aleni belli yani başkalarının belli olup benim olmamasındaki sebep ne ?
Demetolukcu EsraKaraku korkmana gerek yok yuzde yuz doktorun ulturasyonu iyi degil kendi doktorumunki gayet net ama bir kereesinde baska doktroa gttik onunki hic net degildi ve ben ulturasyondan bisey anlamamistim
SevimRecep EsraKaraku yaa evet haklısın o konuda da doktorun hoc bisey söylemedi sonuçta boyunu falan söylemiş olması gerekiyordu
SevimRecep Ayseu hic bulantı yaşamayan bi hamile olarak allah yardımcın olsun canım öyle senaryolar yazdilarki çevremdekiler dedim çok kötü geçecek ama çok şükür bende hiç olmadi
EsraKaraku Ayseu bence iki hafta sonra normal rutin kontrolünüze gidin 13.haftada tekrar gidin ,kaç haftada bir gidiyorsunuz kontrole ki ?
SevimRecep Ayseu yaaa benim de bi daha ki randevum 13. Haftada umarım belli olur artık meraktan ve hiç bisey alamamaktan sıkıldım
EzgiKizilates EsraKaraku bir daha gittiğinde ultrasona girerken çok fazla su iç idrara sıkıştığında görebiliyorsun diğer türlü rahmin arkasında kalıyor bebek ben 12. Haftaya kadar hep öyle gittim doktor demişti cihazı gezdirdikçe işeyecek gibi olıyordum 😁 ama her gittiğimde kıpır kıpır gördüm
Ayseu SevimRecep ben rüyamda kiz gördüm iki kez dayanamadım kız ayakkabısı aldm ama bakalm hayırlısı canm insAllah görürüz 😊🙏
Mus-sak EsraKaraku 9+2 🤗 Önce Keseyi Sonra Kendini Daha Sonra Kalp Atışlarını Duyduk 🤗😳 Rabbim Sanada Nasip Etsin ,, Bir Tanıdığımızın Doktoru 12 Haftaya Kadar Kesese Bebeği Görememiş 🤷🏻♀️ Oluyormuş Böyle Üzülme Lütfen 🤗
EsraKaraku Mus-sak biz keseyi falan gördük bebeği doktorda gördü kalp atışınıda duyduk ama bana verdiği ulturason kağıtlarında bebeği ben göremiyorum doktora göre herşey gayet güzel