MerveKaya38 Kestirdim kızlar bide güzel resim attım anne nasıl olmuş diye 😅😅😅😅😅 daha görmemiş görse bi kıyamet meslesi olur hemen eşimi arar söyler 😁😁
Tubisanne MerveKaya38 ben bi kere kendim bi kere eşim bi kere kuaförüm olmak üzere 3 kere kestirdim saçlarımı 😛 neye inanırsanız kendinize onu çağırırsınız , bu yüzden içinizi ferah tutun. KendiniZi nasıl iyi hissediyorsanız öyle yapın derim 🙏🏻
Animes MerveKaya38 yani eleştirilmek istemem ama kapalı biri olduğunuzu yazmışsınız, dini açıdan daha mutahasip olduğunuzu varsayiyorum. Sizce bebeğin ömrünü sizin saçınız mi veriyor? Allah mi belirliyor? Yani biraz akıl fikir, biraz düşünce..
MerveKaya38 Animes ben burda ömrü kisaliyormus diye Birsy demedim canım sadece cevrem kesilmez hamileyken dediler ozellikle kaynanam bende buraya sormak istedim böyle birsy varmı diye 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Animes MerveKaya38 genel inanış hamileyken sac kesilmez bebeğin ömründen gider diye o sebeple yazdım, muhtemelen size de bu sebeple iyi değil demişlerdir..
Nurtencaner Merhabalar bende çok kestirmek istedim, bana da olmaz dediler sebebi ise saçımızı kestiğimiz zaman vücudumuz aldığımız vitaminleri bebek için değil saçları uzatmak için kullanıyormuş. Mantıklı geldi vazgeçtim bende.
Nurtencaner MerveKaya38 emin değilim saçımızı kestirdiğim zaman kırıklar ve ölü saç uçları gittiği için daha hızlı sağlıklı uzuyor, zaman geçtikçe yıprandığı için yavaşlıyor bence.