mummy_mom Bu güne kadar özel hastaneye çok nadir gittim. Her işimi devlet hastanesinde hallettim ve hiçbir yanlış teşhis, üslupsuz karşılanma ilgisizlik görmedim. Bence siz yanlış insanlarla karşılaşmışsınız. Devlette Doğum yapmadıysanızda bu yorumu yapma hakkınız yok bence. Çalıştığınız kurum gereği zaten o çocuklar oraya gelecek ve tabiki siz göreceksiniz başka nereye gidecekler? Koskoca memlekette çalıştığınız kurum gibi yerlerde öğrencilerin bir kısmı devlette doğum Yapıp hasar aldı diye -Allah herkesin çocuğunu kötü ve işinde kötü insanlardan korusun- diğer devlette milyonlarca sağlıklı doğan bebek varken kötülemeniz absürt. O dediğiniz çocukların hepsi devletten gelse ne olacak hem genetik faktör, aile yapısı, yanlış ilaç kullanımı, darbe vs vs gibi birçok sebep sunulur bebeklerde yaşanan anomali doğumlarda. hiç özellerde bebekler yanlış müdahaleye uğramıyor mu? Komik. Ona bakarsanız bende okul öncesi öğretmeniyim devltte çalışıyorum gelen öğrencilerimin çoğu devlette doğmuş orta düzey aile durumu olan çocuklar ama maşallah hiçbir sorunları yok. Siz içinizdeki kötü niyetleri kendinize saklayın da bana yaşayın görün gibi fesatlık dolu ifadelerle dilekte falan bulunmayın. Ben hastanemiz pandemi hastanesi ve yatakları tamamen pandemiden dolu olmasa gayette devlette doğururum. Sizinde yolunuz umarım devlet hastanesine düşer de iyi insanlarla tedavi olup önyargınızı kırarsınız.