EsrSvm Rbiatrn Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah ❤️🤲🏻 Ben de hayırlı sağlıklı evlatlarım olsun diye dua ediyorum hep.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.Allah razı olsun kuzum.Eğer alınmadıysa 17. Cüz ü almak istiyorum ❤️
Rbiatrn Sltnbyzt canım sıradaki Cüz 14 Cüz senindir. Allah gönlündekini tez zamanda hayırlı bir şekilde versin sana inşallah 🌸
SumeyyeBaltaci Rbiatrn sanırım 15 ve 16. Cüz alınmamış onlarida alınmadıysa ben almak isterim canım ❤
Rbiatrn SumeyyeBaltaci Tamam canım 15. Ve 16. Cüz senindir. Rabbim hayırlısıyla ne dileğin varsa versin inşallah ❤️🌸
Rbiatrn EsrSvm Canım 15 ve 16 alındı. Sana 17. Cüzü verebilirim. 17. Cüz senindir. Allah gönlündekini hayırlı bir şekilde sana versin inşallah ❤️🌸
EsrSvm Rbiatrn Amin canım benim Allah razı olsun ❤️🤲🏻 Rabbim sizlerin de ne muradı varsa nasip etsin inşaallah 🤲🏻
Srfyldrm Rbiatrn merhaba bende alabilir miyim bir cüz. Daha önde hiç katılmadım ilk olacak. Ekstra duası vs varmı yada okuyunca bilgilendircekmiyiz sizi
Rbiatrn Srfyldrm Canım 18. Cüz senindir okuyabilirsin. Herhangi bir kuralı yok cüze başlamadan önce niyetini et güzelce ardından hatime katılan herkesin de duasının kabulu için niyet et. Kadir gecesi 8 Mayıs’a kadar yetiştirmeye çalışalım. O gün önemli bir gün olduğu için Hatimin duasını yaptıracağım. Allah gönlünüzdekileri şimdiden kabul etsin inşallah 🌸
Mandalina91 Rbiatrn merhaba çok güzel bir şeye vesile oldunuz. Bende almak isterim kaldıysa eğer. Kendim okumayı çok bilmiyorum, açıp dinlesem takip etsem uygun olur mu?
Rbiatrn Mandalina91 Canım benim kırmak istemem seni çok isterim bu hatimden faydalanmanı ama başka bir yerden dinleyip takip edince mukabele yerine geçiyor bu hatim için kendimizin okuması şart 🌸❤️
Mandalina91 Rbiatrn teşekkür ederim , belirtmek istedim ki bir yanlışlık yapmayayım. Allah kabul etsin hepinizin niyetini . Estağfirullah kırılmak olur mu, doğruyu öğrenmiş oluyoruz
Rbiatrn Buse_124 Allah sizden de razı olsun canım benim ne dileğiniz varsa katlayarak versin inşallah. 19. Cüz senindir. Şimdiden kabul olması dileği ile 🌸❤️