Nihal_Ar Eymirinannesi doğum yaptınız mi siz ben de ali emre beye gidiyorum da doğumdaki tavrı nasıll muayenelerde ilgili ama doğumu merak ettim
Eymirinannesi Nihal_Ar sezeryan oldum. Ameliyat ortamı neşeli müzik açmışlardı oradakilerle hep gülüşüyorlardı
momsturk Nihal_Ar merhaba ali emre beyden memnun kaldınız mı. Ben de kendisine gitmeyi düşünüyorum. Fikrinizi almak isterim
Cemrebozkus123 esra572 kizlar cetin hoca kadin dogumu birakti tup bebek tedavisine gecti sanliurfada gorevi basladi
esra572 Eymirinannesi merhaba nasıl geçti öncesinde görüştünuzmu ücreti vs fark aldimi birde nasıl geçti dogum memnun kaldınız mı
Eymirinannesi esra572 bir kez muayene oldum diğer muayene gidemeden sancım başladı ani doğuma alındım . Fark alındı tabiki. Hem kendisinden hem hastaneden memnun ayrıldım. Sadece yoğun gününe denk geldim ameliyathanede narkozlu çok bekledim. Tek sıkıntı oydu
Nihal_Ar momsturk merhaba ben 11. Haftadan beri kendisine gidiyorum. Su an 27 haftalik olduk şimdilik memnunum
momsturk Nihal_Ar ben de kendisine gidecektim ama özel sigortam olduğu için doğuma 8 bin tl dediler. Kararsız kaldım
momsturk Nihal_Ar özel sigorta olunca eşten de faydalanamıyorum. Aradaki rakam uçurum resmen 8 bin liranın 4 binini sigorta karşılayacak geri kalanı ben ödeyeceğim. Benim verdiğim para ile 2 doğum yapılır 😂
tgba22 Ben ali emreye gitmiştim o zamanlar doğudaydım bana aşırı ilgili gelmişti şuan istanbuldaym burada olsa ona giderdim vicdanlı bi doktor bi sorununuz olursa çok ilgileniyor