Cemrebozkus123 esra572 kizlar cetin hoca kadin dogumu birakti tup bebek tedavisine gecti sanliurfada gorevi basladi
Leylackrby Minnosanne_2204 Kurum indirimimiz var randevu ücreti 290tl (indirimsiz 330tl) Doğumu 3800 (indirimsiz 4284 TL)
esra572 Eymirinannesi öylemi yani onu mu önerdi yoksa bizlerin dosyalarını onami devretti. Birdahaki gitmemize Ali bey tüm evraklarimizi gorebilcek mi
kubravrgl Eymirinannesi beni de Ali Emre Bey’e yönlendirdi muayene ücreti neyse de doktor değişince doğum ücretlerimiz de değişecek mi hastaneyle günlerdir onun savaşını veriyorum bilginiz var mı
esra572 kubravrgl tabiki değişiyor doğum ücreti Ali beyin daha yüksek muane ücreti de 285 gibi bişey ben sordumda
kubravrgl esra572 çok saçma bi şekilde mağdur ediliyoruz bana yazılı evrak verdiler doğum ücretiyle alakalı doktoru biz göndermedik sonuçta bizi mağdur etmeye hakları yok😞
esra572 kubravrgl çok haklısın canım hep maddi zarar. Belkide sevmeyecgimiz bir doktor tipi. Yani nasıl davrandığını ne şekilde doğum planladgnida bilmiyoruz. Siz kaçıncı haftadasiniz doğum ücreti kaç dediler
kubravrgl esra572 kurum indirimi ile birlikte 2856 tl denmişti çetin hoca için 33. Haftadayım hastaneyi kaç gündür arıyorum mağduriyet için sürekli dönüş yapılacak diyorlar fakat kimse dönmüyor
esra572 kubravrgl çetin hoca ne diyor peki. Yani şuan 37 38de olanlar dahi var onlarda magdur ve kimse almıyor takipli hastası olmadığı için.keske önceden deseydi ayrılacağını
kubravrgl esra572 Çetin hoca sadece Ali Emre Bey’e yönlendirdi başka hiç bir bilgi vermedi gideceğini önceden bize bildirmeliler ve ona göre ayarlama yapmaları gerekirdi evet doktorlar almak istemiyor😞
Eymirinannesi kubravrgl doğum ücreti değişti. 3300 sezeryan içim ödedim indirimli hali. Normal doğumda aynı fiyat epidural isteyince +750 TL İndirimsiz doğum ücreti ise tek gebelik 3600
Nihal_Ar Eymirinannesi doğum yaptınız mi siz ben de ali emre beye gidiyorum da doğumdaki tavrı nasıll muayenelerde ilgili ama doğumu merak ettim