Selam
kizlar ilk cocugumu 1.5 snee once normal dogurdum, hemde bas agrisina dayanamayan ben yada, tirnagimi az dipden kessem et acisina aglayan ben :) Manevi olarak dusunun Rabbim bunu biz kadinlara vermis demekki basarbilirz yapamicagimiz hic biseyi Rabbim vermez..
ben gebe egitimine gitmisdim cok faydali oluyor suan pandemi tabi sizler gidemiyorsunuz.. inanin vajinal kesik veya yirtik hic bisi orasi hemen toparlanabilen bi yer Allah ona göre yaratmis, ama sezeryan kesigi daha acili 7 kat derinlik
kesik smdi benimde sezeryan olma duurumum var 2. Ye hamileyim, Allahim insallah yine normal basip eder inanin sadece 1 gun belki agri sanci cekiyorsunuz Sonrasi Rabbim buyuk bir mucize veriyor korkmayin kendinizi Allaha birakin o neylerse guzel eyler.. insallah hayirli ve guzel
dogumlariniz nasip olsun ileride pisman olmamak icin eger saglik sorununuz yoksa kendinize ve bebeginize sans verin Rabbim size oyle bi yardim ediyorki, bebeginiz de oyle bi bilioki nasil doğması gerektigini merak etmeyin.. kendinize once Allaha sonra Ebelere brakin 🤲