Elifaltun Betulnebiazizoglu bel agrim ayri onceki gebeligimde yasamadigim bi kalca agrisi var o yuzden utuyu yapmaya yegenim gelicek inslh esimin 3 camasirini bile zor utuluyorum 🤦♀️
Elifaltun eslemeslem ben gec mi kaldim derken siz benide gecmissiniz bide yasaklar geldi..yasak olmasada hic cikip dolascak halim kalmadi zaten uzun sure ayakta bile kalamiyorum gectim dolasmayi 😔
eslemeslem Elifaltun hep kararsızlıktan kaldı ne alsam be almasam karar veremedim ilk bebek acemiliği yaşıyorum 😂 gereksiz şeyler allah istemiyorum o yüzden sanırım
Betulnebiazizoglu eslemeslem valla e bebek kapıya kadar getiriyor hiç yorulmaya değmez ürünleri de gayet kaliteli bir haftada halledersiniz
Elifaltun Betulnebiazizoglu gecen burda biri yazmisti e bebek intermet alisverisi yapmis urunleri gelmemis falan sıkıntılıydi yani memnun kalmamis umarim herkes ayni sorunu yasamiyordur
Gull_94 Elifaltun 35+2 deyız bugun yıkayıp yarın hazırlıycam ınsallah 🥲agrılar halsızlık falan erkem dogacakmıs gbı hıssedıyorm nedense
Vildan_nn Bende 32+4 um tüm eşyaları bitti bı temizlik ve çanta hazırlamak kaldi onu da yasaklardan sonra yapmayı düşünüyorum ☺️☺️
Betulnebiazizoglu Elifaltun indirim zamanlarında geç gelebiliyor doğrudur ama ürünleri pamuklu oluyor genelde o yüzden beğeniyorum
Gamzeee89 Elifaltun napcaksın hazırlıcakmısın bende kararsızım Bi yanım erken dio ama ilk gebeliğimde erken doğum yaptım 34 haftalıkken doğdu kafam karışık
Elifaltun Betulnebiazizoglu evet urunleri guzel bende magazadan aldim cogu eksigimi ordan aldim hatta👍
Asya61 Elifaltun 34+1 günlüğüz temizliğimi yaptım çamaşırları yıkandı ütülendi 2 haftaya da çantasını hazırlarım yıkandıktan sonra çanta kolay 😍