Elifaltun Haziranda dogum yapacak anneler hazirliklariniz ne durumda cantayi falan hazirladiniz mi? Biz bugun tam 32+1 olduk Bazen hazirliyom diyorum bazende erken diyorum ne yapsam bilemedim🤔 Saglik durumu nasil gidiyor?
bambam_betty Elifaltun hazırla canim. Ben 31+5 im pzt nasip olursa başlayacağım. Çünkü yapılacak tonla isim var ama yapacak zerre enerjim yok. Çanta bari hazir olsun.
Buket1906 Elifaltun bende 32+2 günlük olduk bebek alışverişini yarıladık benim hiç bileyim yok yasaklar da geldi çantayı daha hazırlamadım yıkamadım bile kıyafetlerini 1 2 haftaya kadar hazırlıyacam inşallah
Elifaltun Buket1906 benim allahtan alincaklar alindi sadece yikayim utuleyip canta hazirlama isim var
Elifaltun Esra_80 normalde 25 gunu doliyor ama 2. Dogumum sezeryan olcak o yuzden 39 olmadan alicak son haftalardaki duruma gore yani 10 ile 17 arasi olcak bi aksilik olmazsa
Esra_80 Elifaltun benimde 1 Temmuz gözüküyor bakalım bende galiba 25 Haziran falanngelir 🥰🐣saglıkla gelsinler inşallah
Arifcaninannesi Elifaltun 30 haftalik olduk 26 haziran sezaryen gunumuz cantami hazirlicam memlekette doguma gidecegim inslah oglumuda memlekette dogurmustum bu oglumuda doguracagim bayramda 33 oluyoruz herhalde erkenden gidecegim bazen erkenmi diye düşünüyorum ama mecburiyettler iste
Betulnebiazizoglu Elifaltun yıkayıp ütülemekte basit değilmiş inanın birsürü şey almışız 😊😬renk renk yıka minicikler ütülemek çok zevkli ama bel ağrısından o gün ayağa zor kalktım
Krizantem_ Elifaltun Erken değil canım tam zamanı bende 30 dan sonra kıyafetleri yıkamaya çantamı hazırlamaya başlamıştım suan hazır 34. Haftamdayım. Ne olur ne olmaz hazır dursun.
Betulnebiazizoglu Elifaltun bence hazırlayın bende 32-6yım hazırladım çünkü hareketlerim çok kısıtlandı
Kubrabekir Elifaltun 33+6 olduk. Kızımın çantası hazır benim bi iki eksiğim kaldı onu alıp koycam. Beşiğimizi de dün kurduk örtüleri falan yerleşti. Kıyafetler yıkandı ütülendi artık beklicez 😊
Elifaltun Betulnebiazizoglu bel agrim ayri onceki gebeligimde yasamadigim bi kalca agrisi var o yuzden utuyu yapmaya yegenim gelicek inslh esimin 3 camasirini bile zor utuluyorum 🤦♀️
bestek Betulnebiazizoglu gerçekten öyle bende günlerdir yıka, kurut, ütüle yerleştir girdabındayım 🙈 çok keyifli ancak vücut ağırlaşınca ayaklar ağırıyor 😒 32+4 teyim ancak doktoruma göre 33+4 müş anlamadım gitti 😀
eslemeslem Elifaltun bende 31 haftalık oldum ama henüz doğru düzgün bişey almadım ne alacağıma bir türlü karar veremedim 😂 çocuk neredeyse doğacak be gala bişey almadım
Elifaltun eslemeslem ben gec mi kaldim derken siz benide gecmissiniz bide yasaklar geldi..yasak olmasada hic cikip dolascak halim kalmadi zaten uzun sure ayakta bile kalamiyorum gectim dolasmayi 😔
Betulnebiazizoglu eslemeslem valla e bebek kapıya kadar getiriyor hiç yorulmaya değmez ürünleri de gayet kaliteli bir haftada halledersiniz
Ebru92 Şu an 33+1 deyim doğum tahmini 17 Haziran görünüyor☺️ Çantayı hazırladım bekliyorum😁 bi de bizim bebiş daha baş aşağı dönmedi makat pozisyonda ne zamn döner acabaa🧐