maviscik77 Kızlar Pazartesi kontrolüm var , siz nasıl bi çözüm buldunuz yani yolda çevrilirsek ne göstereceğiz 🤷🏼♀️
Bebekbaylar maviscik77 benimde pazartesi randevum var hastaneyi ara kaşeli kağıt işte nasıl gelcem de devlet hastanesiyse mhrs den randevunu göster
Bebissu Benim maviscik77 benim bugün vardı şimdi hastaneye geldik. Hastane tarafından gönderilen randevu mesaj bilgisi ile geliyorsunuz.
Busbushatun maviscik77 hastanelee kagit vermiyormus artik ama mesaj yolluyorlar randevudan once o yeterli oluyormus
maviscik77 Bebekbaylar özel , her ay mesaj gelirdi şu saatte randevunuz diye bu ay ki gelmemiş şansıma
depsizoo maviscik77 mhrs varsa ondanda gösterebilirsin ama sms bi tık daha iyi olur 182 yi ara hastane göndermiyo çünkü smsi devletse eğer 182 gönderiyo diye biliyorum
Merveee34 maviscik77 benimde arefe günü randevum var . Mail gönderdiler randevum olduğuna dair .durdururlarsa onu göstereceğim .
Dilekcnkn maviscik77 Bizim hastahane mesaj gönderiyor dünde göndermişler geleceğiniz zaman yetkililere size gönderdiğimiz sms i gösterin diye ☺️
maviscik77 Dilekcnkn benim de diğer randevularım hep SMS duruyor hatta silmemişim bu ay ki gelmemiş 😏
Senay3838 maviscik77 Randevu aldığınız hastaneden bilgi mesajı veya devlet ise bı ekran resmi alabilirsiniz bugün gittik polis sorun etmedi yanlız hasta haricinde yanında kim varsa ona refekatci olduğu için herhangi bi kağıt istedi ne alaka sanki hamile kadın tek gidecek ama neyse doktor isim soyisim yazdı kase bastı bu yani sorun yapmazlar (Kayseri için böyle)
Merveysel15 maviscik77 doktorumun kendi kliniği var bilgisayar üstünden mesaj arıyorlar randevum var diye polis durdurdu bugün mesajı gösterdim herhangi bir sorun olmadı çok şükür.
Zuleyha16 maviscik77 cnm ben bugün randevu aldım bana 2 tane mesaj geldi randavu saatleri arasında musafsiniz vs die
Senay3838 Fatma969 illa yanınızda bir refakatçi olması gerekiyor doktora rica edip söylenebilir eşim için herhangi bir belge bı yazı kağıt yazar mısınız diye