Melisss07 Merhaba kizlar depend alicam ama internetten sipariş vereceğim için bedenlerini kestiremiyorum orta boydada 42-50 beden yaziyor büyük boydada 42-50 beden yaziyor neye göre aliniyor bilen varmi
seyhanmiray18 Melisss07 ben 66 kilo ile dogum yaptim zaten baya lastikli beli orta boy gayet iyi olmustu
ug_fa-3diplomalianne Melisss07 şokta var canım ordan al istersen hem fiyatıda daha uygun bedeni için de genelde l rahat oluyo diyolar ama çok zayıfsan m alabilirsin
ozlmm123 Melisss07 ben 73 kilo oldum L beden aldim en büyük o vardi sok marketten aldim ve baya buyuk lastikli zaten olmama ihtimali yok yani bu arada 35 haftaligim
Mervekkd Melisss07 canım ben 64 kiloyla doğuma girdim M beden aldım bana tam oldu sana da fikir olsun.
seyhanmiray18 Beyzali benim 3 4 gunde kanamam azalmisti normal pede gecmistim 1 paket depend fazla gelmisti artmisti yani normal dogum yaptim canm
seyhanmiray18 Beyzali bedenine cok takilma baya lastikli bel kısmı 60 kiloyada olur 80 kiloyada yani cok rahat bi urun
Anne_adayi57 Melisss07 çanım onu bende çok arastirdim 70 80 kilo araligindaysan L alman gerekiyomus 80 üstündeysen XL alman gerekiyomus
Kelebek97 Anne_adayi57 Melisss07 95 kilo ole doguma girdim L beden Depend tam oldu hatta lastikli oldugu için daha fazla kilolu olanda giyebilir diye düşünüyorum.
ozlmm123 Bim 63 ’le hamile kaldim ben şuan 73 um ama odense çok ellerim ayaklarım şişiyor özellikle son 1 haftadir