Gnssc Ben devlet hastanesine gidiyorum normal muayene oldum ultrasonda ölçüm vs yapıyor bi kağıt verdi bilgilerim yazılı kan ve idrar ver dedi o kadar 2 hafta sonra sonuçlarımı aldım. Kadın doğumdan randevu alman yeterli
Aytn_123 Azramina21 ikli test taraması yaptınız mı nasil yaptiniz direk pernatolji bolumune mi gttiniz yoksa kadin dogumami
Aytn_123 Azramina21 Azramina21 bende pernatolji bolumune aldm ama yorumları okuyorum bakmıolr szi yonlendryolar vs yazıo sz mhrs uzernden mi aldnz doktorunuz kimdi
Daphnemerve Azramina21 Azramina21 bende zeynep kamilde yaptırıyorum testlerimi normal gebe izleme randevunu alıp söylüyosun zaten haftana göre hemen teste uygunsan yolluyolar seni
Nurklc38 Azramina21 Canım doktor randevusu alıcaksın doktor sana kan ve idrar ver dicek bu ikili tarama ben özele gidiyorum 500 tl verdim işte devlette yapılıyor dedim gibi doktor randavusu alıcaksın
Birsen2906 Azramina21 Zeynep Kamil kimseye önermiyorum sanalda önermem ama ben öle yapmadım ikili taramam için doktorum muayene etti ardından iki test için 11 veya 14 haftalar arası perinatoloji ye randevu al ve muayene ol dedi o şekilde mhrsden istediğim semtin hastanesinden perinatoloji bölümünden randevu alıp muayene aldım doktorum bana muayene oluşturmada yani..
Calisananne25 900 lira çok fazlaymış ben doktorun özel muayenehanesine gidiyorum muayene ücreti 300 TL ve ek olarak 2li test için 180 lira ödedik. 900 çok fazla geldi Bana ama