Nilduru Günaydın kızlarr güne tartıyla bakışarak başladım 😅 70 le hamile kalmıştım 68 e indim bi ara şimdi 21. Hafta 73,4 olmuşum 🤦🏼♀️ Kilom zaten sınırdaydı plansız bi gebelik oldu veremedim o yüzden çok korkuyorum aşırı almaktan. Siz kaçıncı haftasınız kaç kilo aldınız?
Merkun Nilduru 36. Hafta 9 kg aldım bol bol su ve beyazlardan uzak dur canım sabitlersin ozaman kilonu :)
Cigdm Nilduru aynı ben şuanda bende o bunalimdayim 66 ile hamile kaldım 26 haftadayim 73 kiloyum ve 30 a kadar keşke hiç kilo almasam hatta versem diye çok istiyorum bı yandan çok hareketsizim erken doğum tehlikem var bebek için kilo önemli her lokmada vijdan azabı çekiyorum valla şaşırdım bana deseler bunu ya çocuk alsın sen ama aç aç hamilelik devam ettirim , ama bebek var işte sen dikkat et canım tatlı çok kilo yapıyor yani hayatından çıkara bildiginkadar çıkar ekmekle tatlıyı sık sık tartil kontrollü git
momsboys Nilduru 68 le hamile kaldım 76 kg olmusum ama boyum 173 herkes aa kilo almamıssın diyo😅😅 ama 8 kilo aldım 32. haftam
Nilduru Merkun ay çok iyi ya benimde artık dikkat etme zamanım geldi. Su kaç litre içiyosunuz ben muhakkak 2 litre içiyorum ama zar zor bitiriyorum 😅
Nilduru Cigdm allah yardımcın olsun canım 🙏🏻 Evet tatlıyı bırakmam lazım bu ara çok yedim gerçekten bende çok hareketsizim bugün spora başlıyorum inşallah
Medine_25 momsboys Banada kilo almamış sın diyorlar oysaki 10 kilo aldım ama kereme aldığım belli değil 😁😁😁😁
Egitimcianne 28.haftamdayım 62 kilo ile hamile kaldım şu anda 68 im.Boyum 1,62 ,hamile kaldığımda zaten 3-4 kilo fazlam vardı.Çok dikkat etmeme rağmen 6 kilo aldım 28.haftamda ben de kızlar
MerveKaya38 Egitimcianne Bende 28 haftaligim 8 kilo almışım biraz çok ama birden yemege başlayınca fark etmeden almışım simdi de yemiyim diyorum ya çocuk aç kalirsa psikolojisi başlıyor az az yemege çalışıyorum yinede
Lalihhhh Medine_25 ne güzel maşallah haftamız aynı ben de 18 kilo aldım ama bacaklarımda ve ayaklarım da ödem oluştu son 10 gündür öyle olunca 2 haftada 4 kilo birden artmış onun da etkisi var mı bilemem yoksa oruç geleli sahurda baya baya yiyip yatmak.da aldırmış olabilir bana😏
Nilduru Ozgu_momy boyum 168 evet doktorumda öyle dedi ama ben hiç almadan 6. Aya baslarim diye hayal ediyodum simdi doguma kadar 80 leri gormekten korkuyorum 😔
Lalihhhh Nilduru 35 haftada 18 kilo , bence benim bu kilom ben çok mu aldım diyenlere moral olsun çok hızlı alıyorum 2 haftada 4 kilo almışım 😒 ben artık dert etmiyorum ya yapacak bir şey yok hayırlısı ile dogurayim diyorum
Nilduru Lalihhhh evet aslında öyle sağlıklı olmak önemli olan ama işte insan ister istemez takılıyor ya sizin bişey kalmamış doğuma 😍
Medine_25 Lalihhhh Bence ödem de çok etkiliyor bende bazen 70 kilo çıkıyorum sabahları iftardan önce tekrar yargıya çıkıyorum 71 yada 71 küsür çıkıyor yani bence ödem de etkiliyor 😉
Cansel129 Nilduru 48 le hamile kaldım 58 oldum 29+3 um ve normalde hiç kilo alan biri değilim o kadr yerdim kilo alamaz dim ama şimdi maşallah haftada 1 kilo alıyorum 20.haftadan sonra aldım Bn 15 inci haftalarda 45 e kadr düştüm 20 den sonra almaya başladım aşırı iştahım açıldı geceleri 3 e kadr uyanığım kalkıp milföy den börek yapıyorum yoksa yatamıyorum illa bsyler yemem lazım önümü tutamıyorum artık 🤭
Umbilik 21+4′teyiz. Boyum 167, 63,5-64 gibi hamile kaldım bugün 71 çıktım. 🤦🏻♀️ Sabah anneme ağlıyordum bu hafta her gün 45 dk yürüdüm ekstradan nasıl kilo alırım diye.
[silindi] Nilduru 5 kilo almanin 20 haftada iyi oldugunu soyledi benm doktorum kilo takintiniz varza doktordan doktora tartilin evde cikmayn derm ben bi gun odemli oluyor fazla cikiyorsunuz bosuna moral bozuklugu yapiyor bu hassas donemde ben kaldirdim evdeki tartiyi😅