BaharBall Gokcee123 bende 15 haftalıgım 1 kilo aldım su iç bol bol istedigim kadarda yiyorum ama su kilo aldırmıyor sanırım 😅🌺
Betulnuri Elfozmydn aa kendimi okudum sanki 😂 bende 1.73 boy 60 kilolayla hamile kaldım 35.haftamdayım 79 kilo olmuşum ama hiç umursamıyorum çocuğumu sağlıkcakla kucağıma alayım her türlü veririm zaten 😂
Egitimcianne Boyum 1,62. 62 kilo ile hamile kalmıştım .28 haftalığız 6 kilo almışım 68 kg şu an🙈umarım ilerleyen aylarda daha fazla almam
kucuktosbik27 Elfozmydn 34 . Hafta için 2700 çok yüksek bir kilo değilki neden böyle dedi doktorunuz benim 35+4 2750 idi gayet güzel haftasıyla uyumlu dedi
kucuktosbik27 Elfozmydn aa pardon birazcık öndeymiş ama toparlıyabiliyorlar benimde 1 hafta 10 gün önde gidiyodu hep şimdi uyumlu hale gelmiş haftasıyla sağlıklı olsunlarda
Merinosunannesii Elfozmydn 38+2de doğum yaptım 82 ile hamile kaldım 95le doğuma girdim totalde 13 kilo aldım 🤭🤭
Merinosunannesii Elfozmydn eski göbeğim kadar göbeğim kaldı tek farkı daha korseye baslamadıgıım için göbüşüm diri değil löpçük gibi bıngıl bıngıl 😂😂
kucuktosbik27 Elfozmydn hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına endişe etme hiç 37 de gelişim tamamlanmış oluyor zaten Allahın izniyle bir sıkıntı yaşamazsın 🤲🏻☺️
Elfozmydn 090714 benimde öyleymiş o yüzden normal doğum şansımı kaybetmek üzereyim sezeryan olurmuşum 37 de 38 de öyle dedi doktorum
Ysmnordu Emine-Kaya bende 77 kilo ile hamile kaldım dahan5 haftaligim korkuyorum kilo alicam diye nasıl beslendiniz az kilo almışsınız ne güzel 🙂
Ysmnordu Elfozmydn canım benim bebeğin sağlıklı gelsin dünyaya sende sağlıklı ol gerisini düşünme dert etme bence ❤️