Elfozmydn Merhaba 34 haftalık gebeyim boyum 1.75 kilom 70di hep bu kiloyla hamile kaldım ama şuan 90 kiloyum 20 kilo aldım ilk 3 ay sadece 1 kilo aldım kalan 19 kiloyu 4 5 ve 6.Cı ayda aldım daha ne kadar alırım çok korkuyorum su içsem yarıyor
Eczmery123 38+0 haftalığım. 57 kiloyla hamile kaldım, şu an 67 kiloyum. Toplamda 10 kilo aldım. Boyum 1,68.
Eczmery123 Elfozmydn hamile değilken nasıl besleniyorsam öyle beslendim. Hamileyim diye iki kişilik yemedim. Bebeğim de gayet sağlıklı ve güzel kilo alıyor elhamdulillah 🙏
Ysmnordu Emine-Kaya bende 77 kilo ile hamile kaldım dahan5 haftaligim korkuyorum kilo alicam diye nasıl beslendiniz az kilo almışsınız ne güzel 🙂
Elfozmydn Eczmery123 ben de hayatımda hiç kilo alıp vermedim hep normaldi kilom aynı beslendim hamilelikte de nasıl aldım bende inanamadım
Tuba04 Elfozmydn hiç kafaya takıp üzmeyin kendinizi emin olun bebekle birlikte zaten bi 10 kilo otomatik olarak gidecek sonrası yaz zaten sürekli su içme ihtiyacımız kilo verdirecek birde bebiş emecek falan 😊
Elfozmydn Tuba04 beni üzen bebeğiminde kilosu fazla ve devam ederse doktorumun demesiyle normal doğum yapamayacak olmam haftasından önce sezeryan olacak olmam 😔
kucuktosbik27 Elfozmydn 34 . Hafta için 2700 çok yüksek bir kilo değilki neden böyle dedi doktorunuz benim 35+4 2750 idi gayet güzel haftasıyla uyumlu dedi
Ysmnordu Elfozmydn canım benim bebeğin sağlıklı gelsin dünyaya sende sağlıklı ol gerisini düşünme dert etme bence ❤️
Buket95 33 haftalığım kilolu hamile kaldım cok korkmuştum cok kilo alırım diye ama suana kadar 6 kilo aldım oğlumda gayet iyi kilosu yerinde cok şükür 😊
Gokcee123 Henüz 15 haftalığız. 1 kilo aldım. İnşallah çok kilo almam. Kilo takıntım var kilo almak istemiyorum 😄
BaharBall Gokcee123 bende 15 haftalıgım 1 kilo aldım su iç bol bol istedigim kadarda yiyorum ama su kilo aldırmıyor sanırım 😅🌺