Zehra-Arda Mls_mls02 27+5 son 86 gün carpıntı kalpte yüksek atım onun haricinde bir sorun yok ama çok sıkıldım bu durumdan 😔
MerveKaya38 Mls_mls02 28+3 migdem çok yanıyor ne yesem şişiyorum sizde de oluyormu sindiremiyorum Migdemin suyu geliyor sade soda iyi geliyor 🤭
Mom04 Mls_mls02 yarın tam 27 haftalık olacaz bizde daha rahatsız eden bi göbeğim yok 😃ama şişkinlik var başlarda da oldu sonlarda da olacak gibi 🤷♀️
SHacr Mls_mls02 bende 28 oldum bugün, her şey yolunda sadece mide bulantısı başladı iki haftadır özellikle 6-7 arası akşam, sürekli sade maden suyu tüketiyorum. Gerisi her hamilenin yaşadığı durumlar ☺️
Gamzeakd Mls_mls02 28+1 göneğim 12. Haftadan beri çıktığı için şimdi de kocaman olduğu için çok zorlanıyorum . Kuyruk sokumu acısı , bide karnım arada sertleşiyor canım acıyor . Geçen göğüsüm apse yaptı çok şükür şimdi iyi acısı çok pis 🥲 böyle geçiyor
Gamzeakd Mls_mls02 evet gün içinde uzanabildiğim kadar uzanıyorum . Yalancı kasılmalarda olduğu için artık zaman çanuk geçsin istiyorum 🥲
Mls_mls02 Gamzeakd aynen zaman çabuk geçsin artık bende bağzen dayanamıyorum ve riskli bir gebeliğim var kansızlık aşırı var bende
Gamzeakd Mls_mls02 ya geçmiş olsun . Rabbim sağsalim almamızı nasip etsin . Benim bi de plesantam aşağıda o da zorluyor beni belkide .
Tanem20 Mls_mls02 bizde 27 haftalık olduk bugün herşey yolunda Allahın izniyle heyecanla kızımızı bekliyoruz😊