Allah tüp bebek yapmak zorunda olanlara bereket versin cidden onlar nasıl.paralar öyle 😳
Hastane doğum 6 bin. Bugune kadar ki rutin kontroller, dna testi, detaylı ultrason vs 10 bini bulmuştur. Özel.saglik sigortamiz ödüyor biz hiç odemedik.
Odasındaki şeyler, arabası, dolabi, valizi, oyuncaklari, eşyaları, bezler, cikolata, süsü püsü derken 7 bini bulduk kabaca o da. Detaya girersem çıkamam bilmemek daha iyi😁birde zamanla alınca insana batmıyor. 3 aylıkken bebek arabasını almıştık misal. Son zamanlara son kıyafetler kaldı sadece..ki onları da her ay aldım gördükçe beğendikce. He Elektronik süt pompası, ateş ölçer, biberonlar, şampuan, kremler vs de 2 bin rahat..
Daha doğmadan masrafı çok vesselam 😊
Ama olsun 3-5 tane dogurmicam, yapamasam içimde kalırdı. Cok şükür esim hiç kırmadı, bütçe doğrultusunda hepsine yetisti.🙏 ee ben de iki sene eve tüm maaşımı verirken hiç gocunmamistim. Sirayla bu işler 🤪 covid var risk almayalım evde dinlenerek gecir 9 ayi demişti sagolsun..şu stresli pandemi senesinde rahat bir hamilelik geçirmek herseye bedeldi..✌🙏😊