Merve444 Senmerve malasef hele de şimdiki zamanda Allah kimseye aratmasın feda olsun yeter ki sağlıklı olsunlar ben eğlencesine soruyorum fikir almak icin
Senmerve Merve444 yavaş yavaş alırsan daha rahat edersin son 3 ayında zaten ağırlaşmış oluyosun fazla yürüyemiyosın hemen yoruluyosun almakdan daha çok ütülemek zor hepsi mşnik minik ama en güzel heycanlarda son zamanlarına bırakma derim haxırlıklarını imkanın varsa canım sonra rahat edersin suanda iyi gidiyor hersey ama 2 saat sonra yrn yada haftaya ne problem çıkacagı belli olmuyo inşallah hep yolunda gider tüm hamişler sağ sağlim kucaklarına alırlar
umyahsen Yalnizanne97 biz düğünü eşimle birlikte yaptık o yüzden değil tabi tayinci olduğumuz için hatta doğumdan onbeş gün sonra tayin olucamız yere gidicez o yüzden sıkıntı. Siz bizden önce tamamlamışsınız MaşaAllah 🤗 bizde bugün 34+2olduk bi şampuanları kaldı 😇 Rabbim evlatlarımızı sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah 🤗🙏😇
Yalnizanne97 umyahsen amiiiiiin inşallah sağ salim gelsinlerde eşyaların hiç bir önemi olmuyor zaten sağlık olmayınca 🤲🏻 Dilerm sizin için her şey en kolay yolla hallolur :)
Rabia_4242 umyahsen sizinle ayni durumdayız. Tayinciyiz inşallah tayinler haziranda olursa doğumdan sonra eşim ev isini halledecek gelecek eşya bakcaz falan bir de bebiş bakalım nasıl olacak ☺️
Yalnizanne97 berilkus aynen öyle sadece mustelası katlanır küveti falan derken oraya bin gidiyor tabi banyoyu 150-200e de maledenler var. Biraz bütçeye görede değişebiliyor
1anne-2bebek Yalnizanne97 evet ben ilk cocugumda katlanır kuvet almadım mesela yerım vardı. Bırde 6 ay kuvetınde yaptırdım snra bnımle bırlıkte banyoya girdi otutirttum kucagımda daha rahat yıkadım. Bana oyle daha kolay geldı. Durumumuz var ama 350 tl veripte 6 ay kullansaydım uzulurdum hakkını veremedım diye 😀 ama yer bakımından sıkıntım olsaydı gene almayı dusunurdum tabı. Yanı o işler biraz aileye gore de değişiyor aynen 🌸
berilkus dilekyerekaban @Merve444 50 bin ne ki sırf bebek sahibi olabilmek için ömründen verecekler var. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı huzurlu mutlu ömürleri olsun, kötülerle karşılaştırmasın yarabbim
umyahsen Yalnizanne97 yaaaa çok sağolun çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşaAllah güzel duanız için gerçekten çok sağolun 🤗🤗🤗🤗🙏
Yalnizanne97 berilkus benim ebeveyn orta misafir büyük boyutta ama ben görüntü kirliliği sevmiyorum orda öyle gözükmesinden hoşlanmazdım onun için katlanır aldım ince uzun dolaba yerleştirirm dedim
Syma-ma Merve444 bu konuda şanslıyım eşim bankada çalışıyor banka tüm hastane masraflarını karşılıyor bize sadece ihtiyaç listesi kalıyor 😍
Metehan_ve_annesi Merve444 dolap,beşik,araba-puset ,0-3,3-6 ay kıyafetler,anne bebek ihtiyaçları dahil 5 bin tutmamıştır. Hesaplı fakat kaliteli ürünler aldık.bütçenizi ne kadar kullanmak istediğinizde bağlı bence🌼
Symazturk Metehan_ve_annesi benim de öyle olacak sanırım, kaliteli şeyleri indirime denk getirerek almaya özen gösteriyorum, ederinden fazla vermek beni rahatsız ediyor 😅 , size katılıyorum sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi 🌸
1hmsranne Yalnizanne97 musteladan daha uygun fiyatlı güzel içerikli hangi ürün var sizce? Mustela alamayacaklara fikir olsun😅
Gigy Merve444 6000 bebek odası,6500 doğum ,5000 falan da büyük eşyaları ve kıyafetleri vardır diye düşünüyorum 😊 hesaplamadım hiç ama kabaca böyle 🙈 kıyafetler belki daha fazladır dayanamadım bazılarında fazla kaçtı 🤭
umyahsen Merve444 taş çatlasın onusu bunusu 2000tutmuştur bizimde muayene ücretlerş ilaçlar vs değil tsbi ki. Kıyafet ve ekstra şeyler biberon emzik çantası vs. Rabbim gönlünüze göre versin. Güzel harcamalar bunlar Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah 😇🤗🙏
Gigy Merve444 şimdi düşündüm de valla fazlasıymış 🤭🤭🤭kendimize olanlar da var bebiş için yine 🙈göğüs pompası,süt saklama poşeti ,göğüs pedi vs vs 😎sağlıcakla gelsinler de hepsi halledilir