Tansutumer Aryam-15-15 hiç korkma benimde ilk bebek. İlk tecrübe belden aşağı uyuşturuldu her anı yaşadım bebeği ilk ben gördüm yanımda hazırlandı. Doğumdan sonra bi gaz işi var onu da halledersen korkacak hiçbiryer yok canım
Tansutumer Esra_80 hiç beslenemedim toplamda 10 kilo aldım hiçbiryer yiyemiyordum. Bence bu tamamen yapı meselesi babamız biraz iri demek ki ona çekmiş.
Tansutumer Nisaaa benim bebeğim ilk günden belli ölçüm olarak son adet tarihiyle uyuşmadı hep 10 gün öndeydi. Onun içinde on gün önce alındı gelişimi tamamlanmış dedi doktor.
Tansutumer mavsnz38_ benim bebeğim ilk günden belli ölçüm olarak son adet tarihiyle uyuşmadı hep 10 gün öndeydi. Onun içinde on gün önce alındı gelişimi tamamlanmış dedi doktor.
Flower3 Essuu isteğe bağlı sezeryanda bizim hastanede çok fiyat farkı çıkıyor iki katı 😓 siz nasıl göze aldınız bunu y😀
Gigy Gamzeoztrk ay valla ben de öyle bugün tüm testler yapıldı hastane ortamı falan bir gaza geldim ama ,bir yandan panik bir yandan mutluluk karmaşık duygular 🤭🤭
Sevil_mavi Tansutumer Bir de her anı yaşadım demişsiniz ya bu acı anlamında değil dimi panik yapılacak gibi değil yani
Gamzeoztrk Gigy aynı heyecanı aynı gün yaşayacak olmak ne guzelll 😍buradan haberlesiriz insallahhh 🤲💕 kesinlikle öyle ne yapacağımı hissedecegimi bilemiyorum
Gigy Gamzeoztrk ay inşallah sağlıcakla kavuşalım minişlerimize 🧚🌸🌸🤰kız miydi sizin ,evet haberleşelim ,iyi olalım da inşallah hemen post açarız 🤭🤭
Gigis Benim de son 1 günüm kaldı çarşamba sabahı sezeryan olacağım zaman asla geçmiyor korkudan ve heyecandan 🙃
Ayemin Aryam-15-15 korkma hiç bnde bugün doğum yaptım çok kolaymış aylardır bnde çok korktup yiprattim kendimi bugün bumuymuş dedim
Aryam-15-15 Ayemin ya ins canim neblim 2 gun kaldi ama cok korkyom bebegimi sagikla alimde baska bise istmm