Tazeanne11111 Tansutumer hayırlı uğurlu olsun inşallah . 🌸❤ kaç kg doğdu bebeğin ? Küvez vs. Girmedi galiba. Maşallah❤
YagmurAnnesi Tansutumer 36+2 yiz biz de. Gözünüz aydın, Rabbim size bağışlasın çok geçmiş olsun. Darısı bize inşallah 🤲🏻💕
Aryam-15-15 Tansutumer gozun aydin cnm bnde haftya persbe yapcam sezryanla cok cok asri korkyom henuz 20 yasndayim hic amilyat fln giredim cok korkyom cnm belden uystrmalmi yoksa tami bayltlar kc dk suriyio
iremcany Tansutumer Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım. Sütünüz hemen geldi mi ? Doktorun kararı mı oldu bu haftada almak? Bazen 38 tamamlamayı bekliyorlar ya ondan sordum
Gamzeakd Tansutumer oyy maşallah 41 kere 🥰sağlıcakla allah analı babalı büyütsün . ben de allah izin verirse 37 38 arasında sezeryan olucam . Darısı başımıza inşallah 🤲🏻
Gamzeoztrk Aryam-15-15 merhaba 6 Mayıs bizde sezeryan olacağız 21 yaşındayım heyecan korku hepsi bir arada 🤲sağlıkla kavusalim insallah
Tansutumer Aryam-15-15 hiç korkma benimde ilk bebek. İlk tecrübe belden aşağı uyuşturuldu her anı yaşadım bebeği ilk ben gördüm yanımda hazırlandı. Doğumdan sonra bi gaz işi var onu da halledersen korkacak hiçbiryer yok canım
Ayemin Aryam-15-15 korkma hiç bnde bugün doğum yaptım çok kolaymış aylardır bnde çok korktup yiprattim kendimi bugün bumuymuş dedim
Aryam-15-15 Gamzeoztrk amin canim bn cok korkyom benim bebegimde bide guatir var cok endşelyim İns bi sorun cikmaz
Tansutumer Esra_80 hiç beslenemedim toplamda 10 kilo aldım hiçbiryer yiyemiyordum. Bence bu tamamen yapı meselesi babamız biraz iri demek ki ona çekmiş.
Nisaaa Sezeryan doğum olacam kızlar planlı ilk doğumum 36+3 üm sat a göre ama ultrason ölçümünde 37+3 doğum ultrason a göre mi yoksa sat a göremi tarih verilir ?
Essuu Nisaaa benimde normal doğum olarak görünüyor ama ben cesaret edemediğim için kendim sezeryan olmak istedim. Doktorun Ultrason hesaplarına göre 37 haftalığım ama kendi adet tarihime göre 38 haftayım . Doktorum ultrason hesaplarına göre ayın 7sinde sezeryana alacak
Tansutumer Nisaaa benim bebeğim ilk günden belli ölçüm olarak son adet tarihiyle uyuşmadı hep 10 gün öndeydi. Onun içinde on gün önce alındı gelişimi tamamlanmış dedi doktor.
Flower3 Essuu isteğe bağlı sezeryanda bizim hastanede çok fiyat farkı çıkıyor iki katı 😓 siz nasıl göze aldınız bunu y😀
Tansutumer mavsnz38_ benim bebeğim ilk günden belli ölçüm olarak son adet tarihiyle uyuşmadı hep 10 gün öndeydi. Onun içinde on gün önce alındı gelişimi tamamlanmış dedi doktor.
iremcany kızlar peki benim 1hafta gibi geriden geliyor, buna göre haftaya göre mi yoksa bebeğin kilosuna göre mi sezaryen oluyor ?