mhndshnm hazaltolga1 Bende bugün 9 haftalık oldum. İkili taramaya kadar gitmeyeceğim onun için de 21 mayısa randevu aldım. Siz neden gidiyorsunuz
hazaltolga1 mhndshnm biz 10 haftalık olduk en son 6 haftalıkken gittim ayda 1 çağırıyor doktorum ikili taramayı ne zaman yapacak bilmiyorum gittiğimde söyler
Serenibo33 9+1 ımm 31 mayısta kontrolum var. Berbat bı bulantı yasıyorm bıse yıyemıyorm kusmamak ıcın yutkunmaktan bogazm agrıyo 😔ama minik kirazım ıcın deger napım o saglıklı olsun da
Serenibo33 busrabyrm97 doktor a yazdım prilam dr verdi gece 2 tane ıcıyorm dun gece ıcmedm bugun fena oldu. Safra cıkıyor artık 🤢
Serenibo33 busrabyrm97 bana yarıyor prilam. Dün gece içmeyince mahvoldum bugun 🤢dayanamıyorm içeçem geceyı bekleyemcm.
Ouzc ElifB08 ben de 8in sonundayim benim de kasik ağrılarım var doktorlar hep normal diyo ama insan tedirgin oluyor
ElifB08 Oyilmaz Bende ya soluma yatabiliyorum ya da sırtüstü ayaklarım katlı uyuyabiliyorum kasık sorunsalından 🥲
Didemmmmm hazaltolga1 canım ben bugün gittim doktora renkli ultrasonla bakıldı minnoş büyümüş 🙏🧿💕 hatta bir ara hareket etti. Sonra durdu. Bir hafta da o kadar değişiklik olmuş ki 🧿🙏 sende gittiğinde güzel haberler alırsın inşallah 🙏🙏
Pelin-1 Didemmmmm kac haftalikken rengli usg bakiliyor acaba doktora kendi istedigimizle bakarmi acaba😊
hazaltolga1 Didemmmmm yaa gerçekten mi 🤩 pazartesiyi iple çekiyorum en son 6 haftalık fasulye kadar falandı hiç anlamamıştık bile 🙈 maşallah size canım 🧿 sen geçen hafta da mı gitmiştin neden sık gidiyorsun
Didemmmmm Pelin-1 9+6 yım ben daha önce 2 kaybım var dı o yüzden bu haftalar önemliydi benim için. İlk önce kalp atışını dinletip sonra kendi renkli 4 boyutlu ultrason da gösterdi. Bende şaşırdım ama çok mutlu oldum 💕🧿🙏
mhndshnm hazaltolga1 anladım canım. Ben kalp atışını duymaya gec gittim 7. Haftada ondan olabilir tabi
Serenibo33 hazaltolga1 evet kullanıyorm dunden once ıcmeyı unuttum o yuzden herhalde dun mahvoldum ama bugun ıyıyım biraz tabi aksam ustu ne olur bılemem
Didemmmmm hazaltolga1 canım benim daha önce 2 kaybım var. O yüzden 8 ve 9.Haftalar çok önemliydi. Öok şükür atlattık 🙏🙏 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏