hazaltolga1 An itibariyle 9 haftalık olduk biz 😇 var mı bizimle aynı haftada olan? kontrolleriniz ne zaman bizim 10 Mayısta daha çok var 😕
Annekusu hazaltolga1 tam 9 haftalığız bizde 🥰🍒 nasıl geçiyor günleriniz kasık ağrılarınız oluyor mu mide bulantınız 🙄
Erturk hazaltolga1 bende 8+6 haftalık hamileyim. Cok şükür şu anlık bi sıkıntım yok 27 mayısta kontrolüm 😊
feyzaa34 hazaltolga1 9 haftalığım covid pozitifim karantinam bitsin hemen görmeye gidicem😭😢 çok merak ediyorum nasıl diye 5 cm kist vardı inş o gitmiştir bari😪 ablasıda bu aralar pek aktif beni çok zorluyor ama bir gün herşey çok güzel olucak buna inanıyorum😓😓😓
Umutlabekle Bizde 9+2 olduk ❤️ 10 mayısta kontrolümüz var. Göğüs hassasiyeti bulantı kusma ve kasık ağrısı devam ediyor
hazaltolga1 Umutlabekle aa kontrol günlerimiz aynı 🤩 çok heyecanlıyım özledim sanki minnoşumu 💖 bende koku hassasiyeti ve uyku problemi var şu anlık 🥺
hazaltolga1 Ozlemflz aynıyız 🌸 ikili tarama için mi? ben en son 6 haftalıkken gittim kalp atışını duydum şimdi 10.haftamda tekrar gidicem
Umutlabekle hazaltolga1 bende özledim merak içindeyim iyi mi nasıl durumu diye. Kasıklarım ağrıdıkça modum düşüyor kusunca yerine geliyor 😄 dengem değişti
hazaltolga1 Umutlabekle hahaha 😂 kasık ağrısı ara ara oluyor bende de ama normal bir şey endişelenme 🌸 en son ne zaman kontrole gitmiştin
hazaltolga1 Annekusu ne çok aynı olduğum kişi varmış görünce çok mutlu oluyorum 😍 bol uykusuz kasık ağrılı ve koku hassasiyetli günler 😢 minik kirazımı çok özlediim 🍒
Ozlemflz hazaltolga1 7. haftada gittim doktor bebeğin kalbini dinlemek zarar verebilir demişti bende 1 hafta öncesinde kanama yaşadığım icin korktum kalsın dedim 🤦🏻♀️
Annekusu hazaltolga1 kasık ağrısını bende yaşıyorum ama onun hissetmek onun evine yerleşmesi beni mutlu ediyor 🍒❤️🥰
hazaltolga1 Erturk 1 gün aramız 🌸 çok sevindim canım kontrolüne daha çok varmış ya ben sürekli görmek istiyorum günler hiç geçmiyor sanki yalnız değilim dimi 🙈
DefneRana hazaltolga1 Hayırla sağlıkla doğsunlar inşallah 🥰 kovidin etkisi büyük tabi ama ikinci bebeğim ilki kadar heyecanlanmaya fırsat bulamıyorum 🤣🤣