tugce1003 hamile kaldığımdan beri laktozsuz içiyorum
Gebelikte laktozsuz süt içilir mi?
@pink_dream25 hahaha bi ben içmiyormuşum demek😂 yeni yeni düzenli süt içmeye başladım. Rahatsız ediyor hergün içince. Bende laktozsuza geçicem😍
Bende gaz sorunundan dolayı laktozsuz içiyorum ama o da biraz daha tatlı geliyor ama diğerine göre iyidir
@NaneLimon36 iyi ya maşallah kimsede sorun olmuyormuş. Bende içeyim 😍
@mujdezengin yaa tadı kötü değilmiş demek hiç düşünmemiştim bunu. İyi bari zorlanmam😂
tugce1003 öbür süt midemi çok ağrıtıyo ve öyle bi gaz yapıyoki midem konuşuyo
tugce1003 bebegının kılo almasını ıstıyorsan bende laktosuz sütün içine muzu blenderdan gevırıp ıcıyorum 1 bucuk hafta onden gıdıyor
tugce1003 selamlar,gebeliğimin başından beri laktozsuz süt içiyorum önerilen o zaten.Süt ürünlerinde birçok şeyde pastörize edilmesinde dikkat ediyorum.Mesela mayonez herkes yasak yeme der Fakat içeriğine baktığınızda “pastorize edilmiş yumurta sarısı” yazmaktadır birçok markada 🌸
@Menfiye_01 yaa maşallah. Evet ben almayayım da bebiş alsın kilo😍 birlikte yesemde olur mu? Blendırdan geçirmeden😅
@tTugce404 yaa ben bir ara çok tost yaptım yedim. İlk haftalarda. Bişey olmaz inşallah🥲 bide kullandığım rollon da içeriği temiz değilmiş. 10. Haftaya kadar kullandım. Şimdi temiz içerikliye geçtim. İçim hiç rahat değil. Rabbim bebişlerimizi korusun ne büyük sorumluluk aslında 🤲🥲😊
@pink_dream25 benimde. Göbeğim kocaman oluyor. 😂
tugce1003 olur neden olmasın ben ılk blenderdan muzu gecırıyordum sonra sutu katıp oylede yapıyordum ustune ceviz dokuyordum cok ıyı oluyor ama gunde bır bardak ıc kabız yapar sonra
Gastrit olduğu için normalde de normal süt içemiyordum laktozsuz içiyorum hep doktorada sormadım ama zararı olacağını düşünmüyorum bence içebilirsiniz ben içiyorum hep mide ağrısı gaz bulantı hazımsızlık uğraşmıyorum
@Menfiye_01 tamamdır. Çok teşekkür ederim. Bütün bebeğe kilo aldıranları bir araya toplamışsınız😍
@ilahiliaa26- ne güzel. Bugünden sonra bende içeyim o zaman 😊
@SedaCeki şuan için ev yoğurdu tüketiyorum. Hatta yapabilirsem kendim yapmayı öğrenicem. Kefiri de hayatımda hiç içmedim 😂 tadını bilmiyorum ayran gibi bişeydir heralde 😅😊
@gulin-35 bende de 🤦♀️