İyi akşamlar kızlar😍 normal süt bende çok gaz yapıyor. Laktozsuz sütler satılıyor ya hani onlardan içebilir miyiz hamileyken. Doktoruma sorucam ama 1 hafta var gitmemize. Bilgisi olan yazabilir mi?🌸
Gebelikte laktozsuz süt içilir mi?
Hiç içen yada bilgisi olan yok mu ya?😂😅
tugce1003 bn hep laktosuz içiyorum hiç normal içmiyorum hatta bir sorun olacağını düşünmüyorum ama doktora sormadım hiç
@Zeynepden bende artık rahatsız olmaya başladım. Aşırı şişiyorum merak ettim içenleri 🌸
- Düzenlendi
tugce1003 ben hem tüp mideli olduğum için hem de gaz sıkıntım olduğu için hep laktozsuz süt içiyorum ; 27 haftanın sonundayız bir sorun olmadı ; doktorumuza da sordum ayrıca 🎀🤩
@tupmideligebe ya teşekkür ederim. Bende içeyim en iyisi. Gidince de sorarım az kaldı zaten 😍
tugce1003 Her sabah kahvaltida 1 bardak laktozsuz süt içiyorum bı problem yaşamadım şükür
tugce1003 hamile kaldığımdan beri laktozsuz içiyorum
@pink_dream25 hahaha bi ben içmiyormuşum demek😂 yeni yeni düzenli süt içmeye başladım. Rahatsız ediyor hergün içince. Bende laktozsuza geçicem😍
Bende gaz sorunundan dolayı laktozsuz içiyorum ama o da biraz daha tatlı geliyor ama diğerine göre iyidir
@NaneLimon36 iyi ya maşallah kimsede sorun olmuyormuş. Bende içeyim 😍
@mujdezengin yaa tadı kötü değilmiş demek hiç düşünmemiştim bunu. İyi bari zorlanmam😂
tugce1003 öbür süt midemi çok ağrıtıyo ve öyle bi gaz yapıyoki midem konuşuyo
tugce1003 bebegının kılo almasını ıstıyorsan bende laktosuz sütün içine muzu blenderdan gevırıp ıcıyorum 1 bucuk hafta onden gıdıyor
tugce1003 selamlar,gebeliğimin başından beri laktozsuz süt içiyorum önerilen o zaten.Süt ürünlerinde birçok şeyde pastörize edilmesinde dikkat ediyorum.Mesela mayonez herkes yasak yeme der Fakat içeriğine baktığınızda “pastorize edilmiş yumurta sarısı” yazmaktadır birçok markada 🌸
@Menfiye_01 yaa maşallah. Evet ben almayayım da bebiş alsın kilo😍 birlikte yesemde olur mu? Blendırdan geçirmeden😅
@tTugce404 yaa ben bir ara çok tost yaptım yedim. İlk haftalarda. Bişey olmaz inşallah🥲 bide kullandığım rollon da içeriği temiz değilmiş. 10. Haftaya kadar kullandım. Şimdi temiz içerikliye geçtim. İçim hiç rahat değil. Rabbim bebişlerimizi korusun ne büyük sorumluluk aslında 🤲🥲😊
@pink_dream25 benimde. Göbeğim kocaman oluyor. 😂
tugce1003 olur neden olmasın ben ılk blenderdan muzu gecırıyordum sonra sutu katıp oylede yapıyordum ustune ceviz dokuyordum cok ıyı oluyor ama gunde bır bardak ıc kabız yapar sonra