İyi akşamlar kızlar😍 normal süt bende çok gaz yapıyor. Laktozsuz sütler satılıyor ya hani onlardan içebilir miyiz hamileyken. Doktoruma sorucam ama 1 hafta var gitmemize. Bilgisi olan yazabilir mi?🌸

Hiç içen yada bilgisi olan yok mu ya?😂😅

tugce1003 bn hep laktosuz içiyorum hiç normal içmiyorum hatta bir sorun olacağını düşünmüyorum ama doktora sormadım hiç

tugce1003 ben hem tüp mideli olduğum için hem de gaz sıkıntım olduğu için hep laktozsuz süt içiyorum ; 27 haftanın sonundayız bir sorun olmadı ; doktorumuza da sordum ayrıca 🎀🤩

Bende gaz sorunundan dolayı laktozsuz içiyorum ama o da biraz daha tatlı geliyor ama diğerine göre iyidir

@mujdezengin yaa tadı kötü değilmiş demek hiç düşünmemiştim bunu. İyi bari zorlanmam😂

tugce1003 bebegının kılo almasını ıstıyorsan bende laktosuz sütün içine muzu blenderdan gevırıp ıcıyorum 1 bucuk hafta onden gıdıyor

tugce1003 selamlar,gebeliğimin başından beri laktozsuz süt içiyorum önerilen o zaten.Süt ürünlerinde birçok şeyde pastörize edilmesinde dikkat ediyorum.Mesela mayonez herkes yasak yeme der Fakat içeriğine baktığınızda “pastorize edilmiş yumurta sarısı” yazmaktadır birçok markada 🌸

@Menfiye_01 yaa maşallah. Evet ben almayayım da bebiş alsın kilo😍 birlikte yesemde olur mu? Blendırdan geçirmeden😅

@tTugce404 yaa ben bir ara çok tost yaptım yedim. İlk haftalarda. Bişey olmaz inşallah🥲 bide kullandığım rollon da içeriği temiz değilmiş. 10. Haftaya kadar kullandım. Şimdi temiz içerikliye geçtim. İçim hiç rahat değil. Rabbim bebişlerimizi korusun ne büyük sorumluluk aslında 🤲🥲😊

tugce1003 olur neden olmasın ben ılk blenderdan muzu gecırıyordum sonra sutu katıp oylede yapıyordum ustune ceviz dokuyordum cok ıyı oluyor ama gunde bır bardak ıc kabız yapar sonra