Nesli6153 Sağlıkla gelsin inşallah,hiç korkmayın o ağrılı sürecin bebeğinizin gelişi olduğunu ona yardım etmeniz gerektiğini düşünün bu sadece uzun ve güzel bir sonun başlangıcı ve sabırlı,dayanıklı olarak bebeğinize yardım edin bir avazda kurtulursunuz inşallah, kendinizi bebeğinizi göreceğiniz ana odaklayın onun için pozitif olun hikayenizi merakla bekliyorum ✨

11 gün sonra

Nesli6153 merhaba doğum yaptınız kı? Central hospital da doğum yapacağım , ziyaretçi aldılar mı nasıldı süreç biraz bahseder misiniz 🙏 benim doğumumda yasaklar olmaz belki bilmiyorum daha 1 aya yakın var ama yanımda annem kalcak eşim ziyaretçi olarak gelir gider de babam abim mutlaka merak edip görmek için gelirler hastaneye5 dk bile izin vermiyorlar mı merak ediyorum ☹️

bir ay sonra

Flower3 merhaba geç gördüm kusura bakmayın doğum yaptınız mı yetişebildim mi🥰
      benim yanımda eşim ve annem kaldı geniş odada kaldık biz. Eşe her daim izin var ekstra annede kalabiliyor. Gün boyunca kayınvalidemde bizimleydi odada ben sabah 10:21 de doğum yaptım kayınvalidem akşam geç saatlerde gitti birşey demediler. Fakat babam kayınpederimi yukarıya almadılar 2 dakka boşlukta çıkıp gördüler hemen çıkardılar. Şuan belki ziyaretçi yasağı kalkmıştır bilemiyorum. Ebeler ve hemşirelere elince hepsi mükemmel kendimi bebek gibi hissettirdiler bana hepsinden Allah razı olsun 🙏🏻🙏🏻