Snm2021 Anne_adayi57 amin canım hepimiz İnşaAllah evet stres yapmam gerekiyo hiç birimiz stres yapmamaya çalışalım
gullcannn 04aysegul Dediğiniz gibi sanırım bizimkide almış olabilir baş aşağı pozisyon ozaman. Sabah öğreneceğim gidince. Kaç haftalık sizin
04aysegul gullcannn Evet 🤗 rabbim hayırlı sağlıklı bı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
yesilkahve Jdjvj evet ne sağıma soluma dönebiliyorum ne yataktan doğru düzgün kalkabiliyorum tüm hareketlerim kısıtlandı resmen 🤦🏻♀️
Tarcinimo Ben de 31+3 günlük oldum, hazırlıklarınız ne durumda bizim dolap 34.haftada gelcek o zaman hazırlıkları bitirmiş olcam gözüm korkmuyo değil geçe kalcağı için
Hasret90 31+2 yim uykular haram hep bi lavabo ihtiyacı baski var sanki birde yatakda dönerken kramp giriyor karnıma bazen bacaklarıma Allahim sağlikla, anali babalı kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı🤲🏻
Ssngl Jdjvj aynı sorunlar bende de var özellikle oturup kalkarken bacağımı ayırdığımda sürekli bi batma ağrı oluşuyo ve gece yatarken sağa sola dönerken ağrım oluyo doktoruma sordum dün normal dedi
gullcannn 04aysegul Tabiki şaka bir yana Allah hepimizinkini bizlere bağışlasın sağlıkla sıhhatle kavuşalım 🤲🥰
Kbrarz Jdjvj uyku yok canim yatmasi kalkması sıkıntı donerken ayri bacagimin arasinda yastikla sabahi ediyorum😫😞
BNNRTNCKLC Jdjvj Uyku hak getire 🤦🏻♀️ Bide karnımı yamultup ittirmesi yok mu beni benden alıyor 😅 Doğum haftasına ışınlanmak istiyorum.
Melekyilldiz Jdjvj biz de 32+3 olduk😊 uyku yok ve hareket kısıtlanması çok sıkıntı okuyor. Çatlak da oluşmadı şimdilik şükür ilerleyen zamanlarda bakalım nasıl olacak 🤗