gullcannn Jdjvj Aynen öyle tam 32 haftalığız. 31. Haftadan beri alt tarafta baskı ağrı var. Yatakta dönerken bile ağrıyor kalkarken zorlaniyorum. Sabah randevum var acaba baş aşağı mı döndü diye düşünmeye başladım bukadar ağrının sebebi. Bakalım göreceğiz sabaha
Mom789 31 im bencede oluyor bide göbek düşük mü asagida mi sizinde benimki asagida görüntüde hareketlerde hep altta ondan erkenmi indi anlamadim
Snm2021 Bende öyle hiç uyuyamıyorum hep lavobaya gidiyorum bugün çok hafif kan geldi çok korktum doktorumu aradım korkma bu haftalarda normal dedi kontrolede çağırmadı ömrümden ömür gitti resmen
BrcTrn Snm2021 ben de dün afedersiniz çok kabızlık yaşadım sonrasında çok açık pembe kahve akıntı geliyor dünden beri. 32. Haftadayım ama normal deniyor yine de insan korkuyor
Jdjvj Anne_adayi57 nasıl geçicek zaman yaa valla bacaklarım falan agrıyo sanki çok iş yapıyormuşum gibi
Anne_adayi57 Jdjvj al benden de o kadar canım halsizlik başladı bende de hele bu akşam öyle bi baskı yaptı ki suyum gelecek diye korktum 32+2 olduk bizde bakalım hayırlısıyla doğururuz insaAllah 🤲
04aysegul gullcannn bende aynı sizin gibi oluyorum Çarşamba günü doktora gittim şikayetimj anlatım. Doktor gayet normal çünkü bebek doğum pozisyonu almış dedi başı aşağıda olduğu için baskı yapiyomjs.
Snm2021 Anne_adayi57 ben sabah ilk uyandığımda lavaboya gittiğimde kan geldi korkudan mahfoldum sonrasında her dakika baktım gelmedi kan çok şükür Allah hepimizin yardımcısı olsun İnşaAlllah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
gullcannn 04aysegul Dediğiniz gibi sanırım bizimkide almış olabilir baş aşağı pozisyon ozaman. Sabah öğreneceğim gidince. Kaç haftalık sizin
Anne_adayi57 Snm2021 Rabbim sağ-salim yavrularımızı kucağımiza almayı nasip etsin inşaAllah stres yapma sende olabiliyormuş öyle kişiden kişiye değişiyo işte 🤲❤
Snm2021 Anne_adayi57 amin canım hepimiz İnşaAllah evet stres yapmam gerekiyo hiç birimiz stres yapmamaya çalışalım