Merhaba kzlr 26+5 haftadaym doktor sureklı kilona dıkkat et dıyo abur cubur yemiyorum tuzlu seyler cnm cekıyo onuda cok fazla yemıyrm bebege kılo yapan seyler bıle az yıyrm bılerek dgl tabıkı normal beslenıyrm yanı ona ragmen kılolusun ddı ve tok karna ölçüyo ben ne anladm bu ısten 73 kılo ile hamıle kaldm suan 7.ay bıtıcek 1 hafta snra 82 kılodaym kafama takmak ıstemıyrm bebek saglık lı olsn ytrkı dıye ama takıntıda yptm buara buaradda sesryan olucak normalndgl
Hamilelikte kilo
Canım bende de henüz çok kilo artışı olmadı ama kafana takma 100 kg olsanda. Çocuk sağlıklı olsun da sen gerisini halledersin. Doğumdan sonra evde yada spor salonunda spor yaparsın diyet programı var onları uygularsin. Günümüzde kilo vermekdde almakta çok basit artık. Sen kafanı sakın kiloya takma herşey hallolur 😍
Drya37 bende senden 1 hafta gerideyim 2 hafta sonra 7 biticek bende 10 kilo almışım 🤷♀️ ama onceden de cok kilolu degildim normal yani yapcak bisi yok
Doktorlar bazen çok fazla yorumda bulunabiliyorlar ama onlar da yine senin yararına sezaryen da olsan doğum sürecini ve sonrasını kolay geçirmen için kiloya dikkat etmek lazım doktorlar sadece görünüş için demiyorlar yani
bende 23 kilo aldım ve kilolu hamilelik geçiriyorum değiştirdigim doktorum işte çok kilo alırsan bebek ölü doğar sana bişey olabişir falan diyodu her gittigimde çekinerek gidiyordum doktorumu değiştirdin rahatladım evet kilom fazla ama öyle bişey olsa şuanki doktorumda söylerdi
Drya37 ben 25. haftamda tartıya çıkıp 6 kilo aldığımı görünce aklım çıktı yaa dikkat etmek gerekiyor çünkü son 2 ay çok hızlı ve hiç anlamadan kilo alınıyormuş. Ben kendime toplamda 12 kilo alma şartı koydum. Herşeyi yiyorum ama porsiyonum küçük
22 kilo aldım. Yeride mutlu mesut yaşayan fitiklarim şimdi beni ağlatıyor. Tekrar mr çekildim ama durum vahim. Kilonuza dikkat edin 😣
Minikannebsr bnde dıkkat edıyrm cnm hatta ogluma gore bunda hıc ıstahım yok ogluma birden aldm bunda 7.ay bttı 10 kılo aldm illaki su ödem kan bebek kese kordon hersey vr ondn olablr dıye dusunuyrm yemedım yesem ıcım yanmaz😂 ama ddgn dogru son ayda hzlı kılo alınıyor bakalm dogum snrası kılomu burda paylasıcam kac ile gttm ve bebek dogunca kac kılo gelyrm 😂