Merve50 Atesbeyinannesi kesinlikle 😂 tüh 35 haftalık oluyordum zar zor randevu buldum şimdi 20 sinden sonraya inşAllah çabuk randevu bulurum
Atesbeyinannesi Merve50 ay ben de çok zor randevu buluyorum işte sıkıntı orada ve doktorum 1 ay sonra gel demişti bayramdan sonra randevu bulana kadar 2 ay olmuş olacak neredeyse 😔
Atesbeyinannesi idiloska hangi valilik sayfasında acaba bilgi verebilir misiniz? Bilmiyorum o yüzden sordum 🤗
Atesbeyinannesi ipeknazinannesi gerçekten öyle hala iptal mesajı gelmedi büyük ihtimalle son 1 2 gün kala iptal edilecek randevu😒
idiloska Atesbeyinannesi İstanbul ise İstanbul valilik sayfası, başka il ise bağlı olduğunuz ilin valilik sayfası.
_Aysgll_ Atesbeyinannesi bende öyle bişey olabileceği intahmin ettim açıkçası. Oyuzden 7 Mayıs’a aldım riske atmamak icin Randevumu. Yasak ta açık oluyodu ama resmi tatil kapalıdır poliklinikler
Atesbeyinannesi _Aysgll_ ben randevu bulamadım işte bulsam ben de randevumu değiştireceğim çok önceden almıştım 😔 bugün hastaneyi aradım o konuda daha bilgi yok haftaya tekrar arayın dediler
ogrencianne35 Miskokulum35 ben arayıp 2 gün önce pazartesiye randevu aldım zaten hastane bizlere mesaj atıyor ya sorun olmuyor gidebiliyoruz yani
Gamzebrb Atesbeyinannesi bende bugün hastaneye gittim devlete doktor kan ve idrar kültürü aldı sonucun 3 gün sonra çıkar 20 gün sonra gelirsen bakabilirim dedi bende 20 gün nasıl bekleyecem diye düşünüyorum 20 gün testler hastanede bekler mi acaba çok kötü oldu bu durum bizim için 😔
Atesbeyinannesi Gamzebrb 20 gün bekler canım e nabızda kayıtlı zaten o sorun değil 🥰 ama beklemek insanı bitiriyor işte 😔