Nilaz47 Kızlar dünden beridir grip olmuşum ve dünden beridir bebeğim hiç hareket etmiyor 34+4 haftslığım ve konturolüm çarşamba günü sizce acile gitmeli miyim çok endişeliyim
Gururunannesi Nilaz47 bnce ateş yapma iki gün hareket eder bir gün etmezler üç gün eder iki gün dururlar ☺️ama için rahat etsin diye git istersen
Sermec27 Nilaz47 canım dünden beri diyorsun cok fazla beklemeden acile git lütfen bu haftada günde en az 10 kez hareket olmalı dünden beri hareket yok diyorsun
Nilaz47 Gururunannesi bebeğimin suyu fazlaymış o yüzden çok daha fazla korkuyorum artık küçücük bir şey olsa acile gidiyorum en son kovacaklar beni
AsM Valla ben olsm giderdim cunku boyle beklenmiyor insanin ici icini yiyor en azindan içiniz rahat eder
Nilaz47 Gizem957 sabah ilk uysndığımda hafif hafif vuruyordu sonra bir bardak süt içip geri yattım o saaten berç hiç etmedi sağımda toplanmış o belli oluyor ama hareket yok
Nilaz47 Sermec27 canım arabamız yok o yüzden bu saate gidemem yasak başladı ya anca sabah gidebilirim bu arada teşekkür ederim 🥰
Gizem957 Nilaz47 bende de öyle ya gidince doktora haber eder misin acaba neden hareket azalması oluyor
kucuktosbik27 Nilaz47 elini karnına korduğında kıpırdamıyormu benimkide dün çok hareketliydi bugün kıpırdıyor sadece dokunduğumda anlıyorum
Armindia Nilaz47 Ben yasaklarda kaç defa acile gittim durduran polislere hamileyim acile gidiyoruz dedim geçin dediler
eslemeslem Nilaz47 bi çikolata ye sol tarafına uzan ve 15 dakika boyunca elinle bebeğini hissetmeye çalış
Nilaz47 Gizem957 gittim canım doktor bebeğinin suyunun fazla olmasından dolayı hissetmiyorsun dedi bebek gayet iyiyimiş çok şükür