Rainn Sizi soyle yonlendireyim eger ozel dr olarak gitmeyecekseniz ki ben gitmek istemistim cok yogun oldugu icin kabul etmemislerdi.Normal poliklinik muayenesi derseniz cok birsey beklemeyin genel olarak tek doktor bakiyor sistemi degisik randevu da alip gitseniz isminiz vs yanmiyor gebe kayit ve gebe poliklink olarak 2 giris aliyorsunuz dosyaniz acilinca.once dosyanizi aliyorsunuz kayittan sonra poliklinik numaratorle isliyor numaraniza gore once asistan bir drla gorusuyorsunuz sonra tansiyon icin ayri sira usg tek doktor baktigi icin usg icin sira bekliyorsunuz sistemi ilk giden icin bayagi karisik ultrasonda resim vs vermiyorlar sana bebegi gostermiyorlar ha bu kadar eksisi var neden gidiyorsunuz derseniz dogumu icin gidiyorum evime yakin vs hem de bir etlik bir zekai tahirde de pek fark yok ama en azindan onlarda randevu saatinde giriyorsun iceri ismin yaniyor usg doktorun odasinda ve resimde veriyorlar yani cok iyi cok iyi deniyor ama oyle cok cokta bir artisi yok tip fakultesinin bir de hep asistan drlarls muhatap oluyorsun durum bundan ibaret yani :)