Aylaa55 Ben sabah uyanıyorum hiçbir şekilde yemek yiyemiyorum sadece süt , ceviz, fındık, kefir falan yeterli gelir mi? Aslında hazırlanmış olsa biri zorlasa seve seve yiyecek biriyim 😅😅 çok üşeniyorum kalkıp bişey hazırlamaya halim olmuyor 🤦🏻♀️
Bubuseli Aylaa55 3 haftalık için beslenme çok erken normal günlük rutinine devam et bebiş zaten kaninda besleniyor folik asitini ihmal etme 🤗
Aylaa55 Denizyildizii evet şöyle adetim üç gün gecikti idrar testi yaptım ikincisi silik çıktı kan verdim hastanede o günü beta değerim 61,23 doktorum hamilesin dedi ne kadarlık olduğunu sordum 3,4 haftalık dedi erken gebelik testi yapmıştım
damlakardelen Denizyildizii ben de 3 haftalıkken öğrendim ve saha regli olmama iki gün vardı önce ultrason da bakıldı sonra kan verdim
[silindi] Aylaa55 çok ilginç reglim 1 gün geçtiği halde 5 haftalık hamileydim 3 hafta cok erken farketmıssınız 😊
Hsbsk Aylaa55 yok tatlim su an yediğiniz degil içtiğininin önemi var. Benim kese etrafında kanama vardi doktorum su ile rahim kendini yeniler dedi
Pinarazn Aylaa55 doktorum yedı haftalık bebişim senden etkılenmez dedı suan yanı korkma dıkkatlı seyler ye ama
Shnern Hemsiremom hayır benimki adet geçmesine rağmen geç döllenme idi ona göre adet tarihimi 1 Şubat olmasına rağmen 10 Şubat olarak ele aldılar .
btl-34 Aylaa55 benimde son adet tarihim 24 mart uygulamaya göre tam 5 haftalıktık dün doktora gittik bebeği ve keseyi gördük doktor 6. Haftandasın dedi haftaya kalp atışları için çağırdı. Geç döllenme olabilir sizinki adetim 3 gün gecikince kan testi yaptırmıştım 3370 çıkmıştı betam
Gururunannesi Aylaa55 bnde öyleydim yalnızken açımdan ölürdüm ama annem kardeşim birşeyler hazırlasın nasıl sömürürdum😂😂😂
Aiteh Aylaa55 şuan. Bebik şaç teli kadardir yaa 🥰 minnak nokta kadar siz ne yerseniz yeter ona zaten. Henuz sizden beslenmiyor.direk. bedeninizde olan vitamibleri çekiyor.siz caniniz ne cekiyorsa onu yiyin.tabi zararsiz olanlardan 🥰♥️ Hayirli ugurlu olsun. Ben gebeligimi ogrendigimde 4 haftalikti. 6 7 haftalikken yedigime ictigime dikkat etmeye basladim ama 3 ay mide bulantim yuzunden zorluk cektim.3 aydan sonra çok guzel her sey yiye biliyordum. Suan bol bol meyve yiye bilirsiniz elma muz mevsim meyvelerinden ne varaa
Aylaa55 Aiteh çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏🏼🙏🏼 Peki sizin değeriniz kaçtı 4 haftalıkken benimki normal mi değil mi bilmiyorum
Gamzebrb Aylaa55 herkesin sonucu farklı çıkar önemli olan 2 günde bir artması ben mesela öğrendiğimde 112 ydi 4 gün sonra binleri geçmişti hayırlı olsun canım inşallah zaman hızlıca geçerde sağlıkla kucağına almakta nasip olur 😍😍💕💕💕
Aiteh Aylaa55 sizin degeriniz kac benim 4+2 filandi 10700 boyle yaziyordu ama ben tam olarak nasil okundugunu bilmiyorum. 10.700 muydu yoksa boyle bi rakamdi doktorum 5 haftada gelirsin ultrasonda gozukmez şuan demişti 5 haftada gitdim gozuktu
Aylaa55 Gamzebrb Teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ☺️🙏🏼🥰