Hilal18 Derminode inşallah ya rabbim büyüktür bunlarda güzel telaş rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin bizlerde hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 💞😊😊
Gamze-gamze Derminode merhaba canım nasılsın bugün gittim kontrole çok şükür bebisimiz gayet iyiymis çok güzel bir his ya😍😍😍
Derminode Gamze-gamze Merhaba canım çok güzel hemde görüyosun his yaşıyorsun çok anlamlı bende memleketeyim annemlerleyim herşey çok güzel gidiyor 😊🎗️♾️💋
Gamze-gamze Derminode aynen canım çok güzel bir his cinsiyet için ne zamana çağırdı seni bu arada iyi tatiller🤩
Derminode Gamze-gamze Daha doktorum cinsiyet bakmasına çağırmadı cnm😊ama ense kalınlığını ölçelim tarama testleri yapalım gelin dedi ama ben büyüyesiye gitmeyi istemiyorum ultroson dalgalarına maruz kalmasını istemiyorum ama bnde bi değişiklik hisedersem giderim bu arada çok teşekkür ederim. Bol hava çok güzel bişi tadını çıkarmak gerekiyor 😊💋♥️senin doktorun çağırdımı cinsiyetine bakalım mı diye cnm 💋♥️
Gamze-gamze Derminode cinsiyet için 13.hafta da gelin söylerim hemde genel kan tahlillerine falan bakacakmış 🤩🤩🤩
Bsra19ogz Derminode benim kanamam çok olduğu için biraz fazla doktora gittm sanırım birşey olmaz umarım 😟😟
Kiziltan Derminode 2 gündür bi bel ağrım ve aşırı bir mide bulantım var, onun haricinde bir sorunumuz yok çok şükür :) az az birşeyler yemeyr çalışıyorum özellikle süt içmeye, ceviz yemeye, meyve yemeye gayret ediyorum 😊
Derminode Kiziltan Fazla abartınca onlardan da tihsiniyorsun normal günler gibi beslenmeye çalış cnm benim, 🥰🌟🍁😊♥️
Derminode Gamze-gamze Ah o tahlileri hiç sevmiyorum ya ınyn için hastaneye bile gitmwk istemiyorum kuzucum😊🥰💋🎗️♾️
Kiziltan Derminode aynen zorlamıyorum dediğiniz gibi tiksinme oluyor, ama ceviz özellikle yiyin zeka gelişimi için çok önemli
Gamze-gamze Derminode acaba bu tahliller ikili test için mi yapilcak çünkü daha hiç tahlil yapmamıştı bana ikili test falan da demedi doktor ama
Derminode Gamze-gamze İyiyim canım bu arada beni unutmadığın için hal hatrımı sorduğun için teşekürler ederim :) sen nasılsın görüşmeyeli nadıl gidiyor güzel gelişmelerini duymayı sabırsızlıkla bekliyorum canım💋😘♥️🥰🍁
Gamze-gamze Derminode sağol canım bende iyiyim evet muhabbetimiz güzeldi birbirimize de zamanlar yakın olduğu için hep aklımdasın 😍bi sorayim dedim naptin nasıl gidiyor
Gamze-gamze Derminode hamdolsun önceki zamanlarıma gore daha iyiyim 14.haftaya geçtik cinsiyetimiz belli oldu 😍
Derminode Gamze-gamze Canım çok incesin düşüncelisin ben 15 haftalık oldum ama karnım hiç belli değil ve yememe rağmen tık yok doktora gitmedim 17 18 haftayı bekliyorum ve ette karşı tihsintilerim oldu kokusunu alır almaz çok etkiliyor ve istifara çıkıyorum 🤣