Derminode Gamze-gamze Canım benim 10+4 haftalık hiç bişi çıkmadı orucumuda tuttum gayet çok sağlıklıymış izlerkn bebeğimi kelebekler gibi hisettim hiç bitmesin istedim🥰💋♥️😘🍁✔️
Gamze-gamze Derminode yaaa maşallah ne güzel çok güzel bisey Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin insAllah🥰🥰❤❤❤
Derminode Hilal18 Çok yeni anne adayı ilk öğrenince nasıl hissetin bide hamile olduğunu nasıl öğrendin cnm♥️💋🥰✔️♾️
Hilal18 Derminode ilk başta tedavi görmüştüm ama yinede çok ümitlenmek istememiştim adetim geçince kan testi yaptırdım 😊😊
Derminode MerakliAnne61 Selam cnm boşver geçmesin keyfine bak sen en güzel en özel 9 ayın sonra ararsın bu günlerini cnm💋🍁🎗️
Derminode Minicikkiz Hareketlerini izledinizmi doktorla vdiyoğlar çok güzel oluyor çok keyif vericiydi🤣💋🎗️🍁🥰
Derminode Kivircikk Ya çok güzel domtor kontrolün gelmiştir ve sizden kan tahlili alacaklardor cnm 🥰😘🌟♥️
Derminode Hilal18 Bi güzel elini Allaha aç şükür yap ve allahın izniyle olacaktır herşeyi oluruna bırak ve çok güzel oluyor işallah sende burda anne adayı olarak bize mesaj atacaksın cnm, 🌟♾️😊🎗️🍁
Derminode Hilal18 Evet csnım brnim olmuştu en güzel çözüm ilaçsız falan istedipin zaman yemek yemek atıştırmalık şryler ysp tihsinmiyosun mesa dolma, kısır, mercimek köftesi, makarna çokk güzel oluyor cnm 🥰🥰🌟♥️
Derminode Gamze-gamze İşallah cnm sende nasıl gördünmü bebeğini izlerken çok güzel oluyor bana doktora gittikten snra yazarmsn cnm♥️🍁🌟♾️
Hilal18 Derminode inşallah ya rabbim büyüktür bunlarda güzel telaş rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin bizlerde hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 💞😊😊
Gamze-gamze Derminode canım ben daha görmedim 4 gün sonra randevum o zaman gidicem inşallah tabi haber veririm 🥰🥰
Gamze-gamze Derminode merhaba canım nasılsın bugün gittim kontrole çok şükür bebisimiz gayet iyiymis çok güzel bir his ya😍😍😍