Zehraace Derminode hayır hala aynı sulu yemek yiyemiyorum yemek yedigim tabaktan bile tiksiniyorum beyaz ekmeğin yüzüne bile bakamıyorum 🙃ama en azından yediklerimi çıkarmıyorum diye şükrediyorum 🥰
Sevvalhayal1 sumeyye_81 benim 1 Mart da sumeyye_81 benim 1 Mart bu gün gittim 7+3 değil 8+3 dedi doktor
sumeyye_81 Sevvalhayal1 tamam canim gunuyle uyumlu ben suan 7+6 sen benden 5 gun büyüksün guzl ilerlemiş
Sevvalhayal1 sumeyye_81 evet şuan güzel ilk kese göründüğündw bir hafta küçük demişti doktor bende ona göre hesapliyodum hep
Rrbbss Derminode bazen mide bulantısı oluyor ama iyiyim Allah’a şükür çok sağol bu arada 🤗 senin nasıl geçiyor
Derminode Tazeeanneee Ya varya aynı gün doğacak kardeşletim oldu ne mutlu beraber doğum yapacağız😇🥰🎗️😘
Derminode Ilos96 Mide bulantıso en kötüsü iştahıda kapıypr zayıflayıyor bedeni yani güçsüzleştiriyor işallah en yakın zamanda geçmesi dileğiyle cnm🌟🥰😇♥️
Denizesra Melos1 kullanıyordum canım ama öğrendiğim an bıraktım ilk hamileliğimde de öyle bırakıyorum 9 ay içmiyorum son tekrar başlıyorum oğlum süt içmedi hiç rahat rahat sigaraya başladım
Melos1 Denizesra 6 haftalık hamileyim. Bi paket içiyordum suanda 7 taneye düşürdüm. Bırakmak istiyorum da zorlanıyorum strese giriyorum :(