Derminode Mucizemmmm34 Amin ya me kadar güzel aynı doğumda olacak kardeşlerim var Allahın güzel hikmetleri burdan bebeklerimize çok seviyoruz sizleri sağ salim alimize alalım🥰😇
Derminode Denizesra Aynen çocoçyk sahibi olmak isteyip olamayanlar var halimize çok elhamdülillah 🥰♥️🍁
Derminode Memmedovaa1 Bitkinlik vu aralar olucak ne füz2l hisetmeye başlamışın bebeğini karnından♥️🥰😇
Derminode Hat90 Bol bol güzellikler seni bulacak ve dinlenmeyi sakın kaçırma vede istediğin zamn ye yoksa zorlama bebişide sağlıklı olacak hiç merak etme🎗️🥰♥️🌟
Derminode MuhendisHanim MuhendisHanim Ya böyle mesajlar alıyorum ötle mutlu oluyorumki benimle. Aynı yoldasınız kendinize çok dikaat edin bide çalışanlar oluyor daha zor Allaha emanet ol kuzucum bebeğinle😊💋♥️🥰
Derminode ElifNbglsahin Çünkü ilk bebeğin bütün minerallerini senden aldı şimdikinde alaöoyodur fazla bu yüzden olabilir cnm kendine dikkat et elif hnm😊🎗️🌟
Derminode Nazli2802 Hoş geldin bnmle ikerleyecek anne daha ne güzel bişi iyki yazmışın tnşmışız cnm😘👍👏🥰
Derminode Ozzseda İşallah allahtan herşey Allahıma emamet olun cnm bnm üzülme Allahın izniyle bişi olmaz😘🥰👏🎗️
Sevvalhayal1 sumeyye_81 benim 1 Mart da sumeyye_81 benim 1 Mart bu gün gittim 7+3 değil 8+3 dedi doktor
Zehraace Derminode 9+3 olduk elhamdulillah 🥰❤️ Evimizin kokusundan tiksinip ananemize kaçtık ama artık eve dönme zamanı geldi 😷😋
Esolinn Derminode oruç tutabilmene çok sevindim canım daha rahat geçiriyorsan ne mutlu sana, Allah her birimize bu süreci güzelce atlatmayı nasip etsin 🥰
Esolinn Hat90 Napalım nasıl olsa kimse gelmiyor biz iyi olalım da ev temizlenir diye düşünüyorum yine de insan rahatsız oluyor ama elden ne gelir inşallah bir an önce toparlayalım 🙏🏻